KU E KENI PI KAFEN NE SHQIPERI

KATALLANI

Primus registratum
KU E KENI PI KAFEN NE SHQIPERI

ta filloj une i pari...una e kom pas pi kafen mrapa shkolles partizoni tek "teatri " qe i kena pas thone. si ishte mi none i erret si pus ( not pussy), tjeter tek parku mu ke luanet(lions) dhe ne shume vende te tjera qe tani nu me kujtohen .

KINGU

Primus registratum
Re: KU E KENI PI KAFEN NE SHQIPERI

O KATALLANO A E KE PAS NJOFTE MIRIN E CONIT PEKEN, LABIN, ELVISIN,E I GARRUMULL TJETER.
E KE FJALEN PER TEATRIN E PETRAQIT TI ENE CUNIT VET ANDIT? APO JO?

KATALLANI

Primus registratum

e kom pas njoft nji elvis ene Labin qi i thojshin. perdite ke kafja ishin si me qen ke shpia vet.

butterfly

Primus registratum

E kam pire ke Hard Rock Cafe edhe i ashtuqaujturi
"klubi i Arjanit".

ARJELA

Primus registratum

NE SHUM KAFITERI E RESTORANTE POR
NUK ME KUJTOHEN :confused: EMRAT VEQ E DI SE NJERA
QUHESHTE MUMJE :cool:

mostro

Putraku

KEMPTEN-ja thojshin dikur emrin..tani as nom as nishon nuk i duket.kohet e funit ku te me dilte pija atje e pijsha kafen.po sa vene qe jane bo mer cuna eehhhh??? :eek:

London_UK

Primus registratum

Ndersa une, tek Manhamttan, Mumja, Tribess, i cili ka pas qene quajtur Club Oslo
dhe tek ca te tjere
ahhh harrova dhe tek akademia /pf/images/graemlins/smile.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Se fundi te "Quo Vadis", ose kisha qejf noiher me shku tek hyrja bllokut te ajo embeltorja e asaj francezes. Shkoja edhe tek "Time out" ,"Coffee & coffee",tek "New Berlin" dhe ca here rrotullohesha edhe tek "MAcMariot" apo "Rovena"(megjithese ky i fundit qe bere si parade mode per ku&%^a e te forte me lek.

O putrako c'me ke kujtu "Kemptenin" mor aman! Puh sa kafe kam pire aty. Na ishte bere si shtepi derisa u zhvendosem e shkum te rrinim nga "Kardinali" apo "Lotusi."

London_UK

Primus registratum

Edhe tek New Berlin Non Stop kam ikur, biles edhe tek ajo kafja e re qe eshte hapurt tani ne mes te New Berlin dhe Tribess me duket se e ka emrin ZOOM ?

DARIO

Primus registratum

Te "DEA" par vendit ne aren 7.00 vite cafja dhe ..... kush e ti kete bar me di edhe mua
te "la kup'

I love new york

Primus registratum

juve jeni te gjithe te koheve te fundit me duket.
une para 5 vjeteve e kam pas pi ke santa lucia (parku), LM-ja, ca here ke Luanet, ca here ke La Voglia etc. me duket se jam e vjeter una!!!!

I love new york

Primus registratum

ah e kisha fjalen per Tiranen une, nuk e di nese kjo tema ishte per Tiranen vetem apo gjithe shqiperine

mostro

Putraku

Ne vlore e kam pire kafen te nje bar mu perball me ambulancen ne xhiro te vlores,dhe te kapelja... :eek:

Never Alone

Primus registratum

Kafen ne shqiperi e kam pi her tek shpija ime edhe her tek kujshija qe dinte te shifte filxhanin..... si ta kalonim kohen ndryshe....rrej njera tjetren neve... :eek:

Futbollisti

Forumium maestatis

Ah c'na i kujtuat ate Kemptenin kot e, kisha kohe qe e kisha harru. Jena rrit ne ate lokal, me shume tek bilardua ngjitur se aty po hajt mo, ashtu quhet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une

Eni_883

Primus registratum

Ne fillim gjate gjimnazit gjithandej po ke Pressi me teper. Vitet e fundit ne Shqiperi tek "Tre Plepat" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif