Kryeministri/Kokeministri i Kos..B.Rexhepi...

OROSHI

Primus registratum
Kryeministri/Kokeministri i Kos..B.Rexhepi...

Nuk e di por kam krijuar nje respekt per kryeministrin e Kosoves,zotin B.Rexhepi,me ate fantazine time do thoja qe ai mund ta bente edhe per president te USA,mos u cuditni,nuk jane me te mire ata,une mendoj qe politikanet e Shqiperise mund te marrin nje shembull te mire nga ai,prezenca e tije eshte per tu pasur lakmi,nuk qesh kur nuk duhet te qeshi,nuk flet kot bla-bla-bla,sikur te ishte edhe pak me i njohur ne te gjitha trevat shqiptare ,une do ta quaja pa frike:KRYEMINISTRI I GJITH SHQIPTAREVE!!!!!!!!!!

gentilushi

Primus registratum
Re: Kryeministri/Kokeministri i Kos..B.Rexhepi...

orosh me thone te drejten une nuk i njoh shume politikanet e kosoves se jam jashte shtetit por per mendimin tim ai eshte me i miri kryeministrer shqiptar per te cilin nuk kam degjuar asgje te keqe,asnje thashethem si armik apo kriminel.ndersa per te tjeret nuk kam cte flas se e dine vete te gjithe kush jane duke filluar me tosin,meksin(edhe ky nuk ka qene i keq po ka qene naiv se e perdorte berisha si ti donte palla)majko(ka qene shume i zoti por nuk ka shpirtin ambicioz dhe rrebel per tu kundervene tosit apo dikujt tjeter),meta,keta komunistet nuk i fusim ne rradhe fare,pastaj vazhdojme me finon (prape i zoti por i komanduar nga te tjere)
Te shohim cdo te behet /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

drenicaku

Primus registratum

Te gjithe duhet kene respekt per nje njeri si z. Rexhepi i cili mbrenda mundesive te tia punon per permisimin e gjendjes se popullit tone.

Rrnofte kryministri jone Bajram Rexhepi dhe Zoti e bekofte popullin shqipetar

OROSHI

Primus registratum

Drenicaku,mos fillo si komunistet"rrofte ky e rrofte ai"shkruaj dicka me teper per B.Rexhepin. :wave: