Kriza e Kosoves/Galeri

Altaf

Primus registratum
Re: Kriza e Kosoves/Galeri

sa bukur, u kënaqa duke parë "serbët e shkretë". O TYRYFYLE!! a je qorre? ajo është një faqe propagandistike serbe. as që bëhet fjalë për shqiptarë! vetëm për serbët. dhe ti guxon de e sjell në forum Shqiptar! TURP!

alinos

Forumium maestatis

Derisa dhe presidenti i Azerbajxhanit flet ne kete forum (zotrote) pse une nuk mund te sjell nje galeri fotosh, per te cilat nuk bera asnje koment, po ju lashe ju ta komentoni?!

alinos

Forumium maestatis

Neo yll, te ka kaluar orari i gjumit me ngjan?!

Ajo qe desha te them eshte se ka nje propagande tendencioze, e cila ben te pamunduren qe shqiptaret e Kosoves t'i paraqese si terroriste, dhe nese ai tipi me lart boton foto neper revista e gazeta perendimore, kjo tendence do te shtohet!

I ka pare kush fotot mbi manastiret e shkaterruara, qe gjoja tregojne lashtesine e prezences serbe ne ato troje?!

Altaf

Primus registratum

femra! dy fjalë do të mjaftonin moj :smash:
cherche la femme! ai që e ka thën ka patur sumë mend /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ekris

Primus registratum

Aj aj...

Eureka!

Gjenerali Wesley Clark për President të SHBA-ve /pf/images/graemlins/wink.gif

Altaf

Primus registratum

3dflagsdotcom_usa_2fawl.gif

3dflagsdotcom_usa_2fawl.gif

CLARKE FOR PRESIDENT!

olti

Neo

Sidoqofte mund t'i thoja dy fjale, se ashtu si e ke nisur ti i binte te ishte o tallje, o provokim. Nejse u sqaruam tani!

bengu

Primus registratum

ju kam thene te mos i degjoni lajmet e beogradit po ja qe nuk me degjon kush :smash:

gezim lame

Primus registratum

postuar nga BENG:
ju kam thene te mos i degjoni lajmet e beogradit po ja qe nuk me degjon kush :smash:
Puna eshte se s'ka rendesi ai degjojme ne, por jane aty dhe i degjojne te tjere nga e gjithe bota qe i besojne.

Shiheni kete adrese Nuk gjen asnje adrese shqiptare qe te jete aq e pergatitur dhe me paraqitje ta kesh per zili(te rrihet shtrembur, por te flitet drejt).

Gjithcka e kane paraqitur sikur e kane te dokumnetuar dhe me fakte.
Hartat jane te paraqitshme dhe te detajuara:
e para
e dyta
e treta

Ja dhe harta te shperndarjes etnike (kuptohet antishqiptare) dhe ne te njejten kohe askush s'qe ne gjendje te gjende nje harte te hajrit se si jane te shperndare shqiptaret ne Maqedoni, sepse askush s'e ka bere nje gje te tille:

e para
e dyta
e treta
e katerta

e plot materiale te tjera qe i kane vendosur aty e qe te ngrejne nervat. Gjithsesi kane admirimin tim se dine te shesin edhe ate qe nuk shitet.

Kush do qe te jete neper bote nese ben nje search mbi kosoven shkruan KOSOVO (jo kosova se asnje s'e njeh me ate emer) dhe kjo adrese i del e para. Mendo sa mire dhe sa bukur informohet, edhe paraqitja qe eshte e persosur e ndihmon te besoje gjithcka.

Ne beme gam gam te kjo teme dhe nje harte te hajrit me nje studim serioz te bere nga ndonje shqiptar s'e gjetem...

P.S. s'ka bere asgje te keqe alinos qe ka hapur kete teme, ne fakt shume mire ka bere....

ekris

Primus registratum

...

Hmm ... nuk dëshiroja që të shkruaja më në këtë temë ,... , por dy-tri llafe duhet thënë !

Nëse vërtet duhet përmendur dicka këtu, atëherë duhet përmendur shkrimet-deklarimet publike nga Bogdan Bogdanoviqi(Serbi) dhe Jevrem Brkoviqi ( Mali i Zi ),të dy intelektualë të shquar , qe kan folur drejt për qështjen shqiptare.

Sa për historinë tonë , ka mjaft materiale - dokumenta(libra , artikuj etj..) , që argumentojnë në mënyrë të domosdoshme dhe të mjaftueshme qështjen tone Kombëtare Shqiptare.

Për të interesuarit do të përmendi vetëm disa autorë , edhe ata autorë jo-shqiptar , në mënyrë që të tjerët të binden më lehtë me të vërtetën tonë:

1. Dr Noel Malcolm (Angli)
2. Dr.Millan Shufllaj (Kroaci)
3. Dr. Haris Silajdzic ( Bosnje dhe Hercogovinë)
etj.etj.

Në vecanti do të potencoja Dr.Millan Shufllaj-in që është vërtet me një interes të jashtëzakonshëm për historinë tonë Kombëtare Shqiptare!

Cdo kush që është në posedim të materialeve të tilla , mundet që të kontribuoj në mënyrë të dukshme duke bërë analiza - shkrime(e edhe harta !) që do të deklasonin cdo lloj gënjeshtre nga kushdo qoftë !

Për të bërë edhe më komplete të vërtetën ka shumë e shumë autorë/e të shquar/a shqiptar/e nga të gjitha trojet etnike shqiptare , që kan kontribuar në këtë drejtim .

Pra një interesim më i madh , një vullnet më i madh dhe cdo kush prej nesh mund të bëjë një të mirë , sado e vogël të jetë ajo, për qështjen tonë Kombëtare Shqiptare.

Qashtu!

-------------------
Pa hë ...?

Altaf

Primus registratum

ximi ajo faqe është faqja e kishës orthodokse kriminale serbe. ata kanë lek ti mbështesin gjithë këto poshtërsira. por kam një pyetje. veç neve shqiptarëve që interesohemi për kosovën kush nga bota futet në këto hale? ata kanë hallet e tyre, jo?

Rimtaf

Primus registratum

Ne nje menyre i kuptoje shqetesimet tuaja,propaganda eshte shume me rendesi ne gjera te tilla,megjithate bota ka ndryshuar,te gjitha vendet me rendesi, fatmiresishte kan perfaqesite e veta diplomatike ne Kosove si dhe nje numer mjaft i madh punetoresh te ndryshem nderkombetare.Ata e shohi gjendjen nga afer dhe nuk besoje se ndonje njeri qe merret seriozishte me politike e qe eshte me rendesi per te ardhmen e Kosoves do t'i besonte nje faqe interneti,e ciles do pale qofte ajo.

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Movsar:
ximi ajo faqe është faqja e kishës orthodokse kriminale serbe. ata kanë lek ti mbështesin gjithë këto poshtërsira. por kam një pyetje. veç neve shqiptarëve që interesohemi për kosovën kush nga bota futet në këto hale? ata kanë hallet e tyre, jo?
E di qe eshte faqje e financuar nga kisha serbe.. Por s'do te thote asgje... ne krahun e kundert edhe dikush s'duhet te hedhe studimet shqiptare qe permend Seiko siper dhe gjithcka ne rregull..

S'ka asnje vend ne internet te tregoje me saktesi se si jane shqiptaret ne maqedoni(harte etnike) sesi jane ne mal te zi(po me harte etnike).
Pale kur flitet per Shqiperi etnike dhe fjale te tjera te medha dhe ne harta futet edhe sanxhaku.. :confused: Mezi mund ti gjesh shqiptare ne Shqiperi qe te dine se c'eshte sanxhaku dhe asnje ne kete toke s;e di se cila eshte politika shqiptare per sanxhakun....
Dhe ne anen tjeter ne nje adrese dosido serbe gjendet edhe e detajuar se si eshte dhe si ishte perberja etnike ne harte e Fushe Kosoves fale "spastrimeve" prej shqiptaret.

Per ate pyetjen se kujt i vlejne ato te dhena te asaj adrese qe vura me siper:

Ju vlejne te gjithe atyre qe nje dite do te marrin vendosin se cfare do te behet me Kosoven etj etj...

Shihni me kujdes tek disa harta qellimisht jane vene edhe etiekta sikur jane te perpiluara nga "organizma nderkombetare"...