Kosovë: Stop terrorit mbi intelektualë
Pas gjithë këtyre vrasjeve me motive politike, partitë politike kosovare ranë në pozitat e regjimit serb, madje edhe më poshtë. Ata patën ëkursyer inteligjencën nga zhdukja fizike të vetdijshëm se ashtu humben betejat politke. Politikajt tanë të verbuar nga dashuria për karrigë nuk po kursejnë as inteligjencën.
Sa intelektualë u vranë para,gjatë dhe pas lufte?!Ka ardhur koha ti thuhet stop kësaj tragjedie kombëtare!
Të gjithë e dijmë kush janë vrasësit dhe askush nuk guxon t'i identifikojë botërisht.
A thua edhe sa intelektualë duhet të vriten derisa drejtësia të triumfojë?!
Kosovë zgjohu nga gjumi?!
Në emrin tënd po vritet liria, demokracia, drejtësia...
Stop atyre që në emrin tënd varrosin vlerat më humane njerëzore!
Stop!
Ftoj popullin e Kosovës të blejë nga një karrigë për udhëheqësit e partive politike dhe ato ti vendosin para selive të tyre, me një kërkesë:
<span style="font-weight: bold">Ja karriga kemi për të gjithë!</span>
Pas gjithë këtyre vrasjeve me motive politike, partitë politike kosovare ranë në pozitat e regjimit serb, madje edhe më poshtë. Ata patën ëkursyer inteligjencën nga zhdukja fizike të vetdijshëm se ashtu humben betejat politke. Politikajt tanë të verbuar nga dashuria për karrigë nuk po kursejnë as inteligjencën.
Sa intelektualë u vranë para,gjatë dhe pas lufte?!Ka ardhur koha ti thuhet stop kësaj tragjedie kombëtare!
Të gjithë e dijmë kush janë vrasësit dhe askush nuk guxon t'i identifikojë botërisht.
A thua edhe sa intelektualë duhet të vriten derisa drejtësia të triumfojë?!
Kosovë zgjohu nga gjumi?!
Në emrin tënd po vritet liria, demokracia, drejtësia...
Stop atyre që në emrin tënd varrosin vlerat më humane njerëzore!
Stop!
Ftoj popullin e Kosovës të blejë nga një karrigë për udhëheqësit e partive politike dhe ato ti vendosin para selive të tyre, me një kërkesë:
<span style="font-weight: bold">Ja karriga kemi për të gjithë!</span>