shkodranja si shpirt
Primus registratum
Kerpudha te pjekura
i pastroni kerpudhat ua hiqni bishtatdhe igrini imet,ndersa kerpudhat e plota i lini anash.Bishtave te grire u shtoni majdanozin,hudrat dhe qepete grira imet.Errahni te bardhen e vezes deri sa te behet shkumedhe ia htoni mases.Ilyni me to kerpudhat dhe i piqni ne furre ne 200grade per reth 20min .nevojiten:disa kerpudha me te medha (te fresketa ose te konservuara)1lug majdanoz te grir imet,2 thelba hudre,gjys qepe 1 te bardh te vezes dhe buke te thekur e te bluar.
i pastroni kerpudhat ua hiqni bishtatdhe igrini imet,ndersa kerpudhat e plota i lini anash.Bishtave te grire u shtoni majdanozin,hudrat dhe qepete grira imet.Errahni te bardhen e vezes deri sa te behet shkumedhe ia htoni mases.Ilyni me to kerpudhat dhe i piqni ne furre ne 200grade per reth 20min .nevojiten:disa kerpudha me te medha (te fresketa ose te konservuara)1lug majdanoz te grir imet,2 thelba hudre,gjys qepe 1 te bardh te vezes dhe buke te thekur e te bluar.