KERKOJ TE FEJUME PER VLLANE

MANJOLAORD

Primus registratum
KERKOJ TE FEJUME PER VLLANE

AAAAAAAAAAA.KERKOJ.......
nji vajze te thjeshte,shkodrane,moshe nga 20-te25,per djale 30 vjeç.i bukur ikyt(motren e ka me te bukur) e ka hak,djal i mire e puntor e familje e mire shkodrane.asht ne itali e nqs ju intereson iformacione te tjera do ju vihen ne dispozicion.
e kam seriozisht se sot asht e veshtire me gjete te nuse per vellan si ta du vete.
hajt se po ju presim.

bebi

Primus registratum
Re: KERKOJ TE FEJUME PER VLLANE

edhe ju ju paska cit dificit? :eek:
juve ju paska vojt halli me martu vedin, se me at s'ja delni :lol:

LUANESHA

Primus registratum

A i ke hala dhamet e qumeshtit ti luan? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Luanesh m duket se ky kenka vllai :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Luanesha:
[qb] A i ke hala dhamet e qumeshtit ti luan? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo jo i kam hudh ke taraza e shkolles...ene tina flet sikur me qen nonji me nji kom ne vorr dhe me dhomt me proteza nga ato qe mahen ke gota ujit noten... :lol: :lol: :lol:

ene sikur, ene gjyshi im osht luani... /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga M&O:
[qb] AAAAAAAAAAA.KERKOJ.......
nji vajze te thjeshte,shkodrane,moshe nga 20-te25,per djale 30 vjeç.i bukur ikyt(motren e ka me te bukur) e ka hak,djal i mire e puntor e familje e mire shkodrane.asht ne itali e nqs ju intereson iformacione te tjera do ju vihen ne dispozicion. [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Çfar C.V-jet o zot!

Motra jote ça ka lidhje me informacjonin e vllas? Mos e keni ba me rradh me u feju? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Ku e ka ba ushtrine vellai? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Na e nxirr noj foto se kshu me fjale tan jan te bukur :wink:

tushi

Valoris scriptorum

nji vajze te thjeshte,shkodrane,moshe nga 20-te25,per djale 30 vjeç.i bukur ikyt(motren e ka me te bukur) e ka hak,djal i mire e puntor e familje e mire shkodrane.asht ne itali e nqs ju intereson iformacione te tjera do ju vihen ne dispozicion.
e kam seriozisht se sot asht e veshtire me gjete te nuse per vellan si ta du vete.
hajt se po ju presim. [/qb]
Po deshte na e pershkruj ma hollsisht te motren
:wave:

stellina

Primus registratum

A i ka letrat? Cfar makinet ka? Jeton me qera apo ka ble shpi te veten?

Mos vono me mu pergjigj se me duket ja gjeta nusen. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anana

Primus registratum

Ua une s'i permbushkam kushtet. Me iku dhe ky rast. :cry:

rovena

Primus registratum

Po vellai a s'asht i zoti me e gjete vete aa?
Nuse si du une thote kjo, ah lumja nuse ca kunate po gjeka pse s'thu ti..
Dashka me ba lishin....ligjin deshta me thane Jk

Renea88

Primus registratum

bleji nje Barbie vellait, ka dhe nga ato plastiket qe fryhen hahaha

LUANESHA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NAVAJO:
[qb]
Fillimisht postuar nga Luanesha:
[qb] A i ke hala dhamet e qumeshtit ti luan? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo jo i kam hudh ke taraza e shkolles...ene tina flet sikur me qen nonji me nji kom ne vorr dhe me dhomt me proteza nga ato qe mahen ke gota ujit noten... :lol: :lol: :lol:

ene sikur, ene gjyshi im osht luani... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Navajo TI E GJYSHI KENI NJI GOT TE PERBASHKT PRANEJ TU KUJTUN DIREKT :lol: :lol:

Tanja

Primus registratum

po mire mar zotni ti.... nusen e don per vllan apo bashk me vllan..se ti the asht zor me e gjet si e du un per vllan... tash shpjegoju ti se me duket se e paske vllan zemer mire...:plol

nejse a ta baj i vetje un i her!!!

ba me ja lyp vllait tand a ta jep,,, s ekam dikend qe vec lyp dit e nat.. edhe e don gati aja kur ta lypin... e kam fjalen per lek eee...

eis

Primus registratum

IIIIIIIIIIIIIIIIII sa kot jeni edhe ju ma maaa ,ai tjetri ka dal per hall ktu, ju talleni me te,te poshter :tipsy: ......dhe si perfundim a ia gjet nusen ju atij apo ala??
Uroj ta gjejne sa ma shpejt i nuse te bukur e puntore shembullore qe nuk hane shume akullore /pf/images/graemlins/laugh.gif (baj lojna).Mu me vjen keq por nuk njof njeri per te.
I uroj fat!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif