kerkoj ndihme

sweet eda

Primus registratum
kerkoj ndihme

dikush ka hyre tek adresa ime e yahoo-se pak a shume ekam idene se kush mund te jete por dua ta konfirmoj se nga c;vendondhje shkruan ky perosn
a eshte e mundur dikusha nga ju te me ndohmoje me kete problem?

regele

Forumium maestatis
Re: kerkoj ndihme

Thuaji ndonje shoku/shoqe ti dergoje nje email, ku te pyese per dicka dhe ky tipi, mund te pergjigjet ne vendin tend! Me pas, nuk e di tamam, mund te shikosh IP-ne e kompjuterit nga eshte derguar emaili! Kaq di, kaq te thashe /pf/images/graemlins/smile.gif

GuJack20

Primus registratum

te drejte regele...mund te fillohet keshtu..jo per gje por tjeter s'ke çben "too too Nice" /pf/images/graemlins/frown.gif

jak

Primus registratum

Kape ate person dhe zhyte ne det,a jeten o passin thuaji.Po sta tregoi ne beje nje ze e po dergojme perforcime.Pasi i gjen ip mund te gjesh se nga c'qyete dhe ke internet provider ka.
na e jep emailin se mos ta gjejm.
Po qysh ta gjeti passin ai tipi?nese ke akses tek kompjuteri i tij instaloi nje trojan.kete mun ta besh shum bukur me nje atachment se se di se cdo i vij.viji nje emer te kendshem

sweet eda

Primus registratum

shume faleminderti per pergjigjet,
c'kam bere une eshte kjo:
i kam derguar e-mail nga nje adrese tjeter qe kam hapur ashtu kot, si edhe nje shoqja ime flet me kete person, une thjesht dua IP address kete kam nevoje te di, vetem per konfirmin sic thashe me siper pak a shume ekam idene se kush eshte,
ju lutem me ndihmoni
jak nese mund tá gjesh IP te jap adresen

jak

Primus registratum

Pune qe behet kollaj fare (gjetja e ip),por viktima duhet te japi nje pergjigje.Nga hotmail pun qe s'behet,por behet nga yahoo.Me ke 20 min borxh + me nese do qe te ta gjej.Ca eshte ky tipi? Shqiptar? E provove punen e detit njeher se do e besh te te blej gas per nje vit te tere.Me dergo adrssen tende dhe ate qe hapet kastile nese ju ka kthyer pergjigje.

pppppaa

Primus registratum

Plako me kadale...afroju kadale dhe kur ta kapesh...trak thyja pultin e televinzorit ne koke...Funksionon dore me nje per presion... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj beji ate punen e detit qe ke nder mend... /pf/images/graemlins/laugh.gif

jak

Primus registratum

Jo pultin jo se mezi e blen.Nje tull po gjete dot,po zgjete hidhu andej nga wallmart dhe blej nje pako birrash,po sje ne mosh bli nje vazo lulesh.

*perpiqemi te jemi ekonomik ketu,eshte rrit karburanti /pf/images/graemlins/smile.gif)

susglob

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo pultin jo se mezi e blen.Nje tull po gjete dot,po zgjete hidhu andej nga wallmart dhe blej nje pako birrash,po sje ne mosh bli nje vazo lulesh.

*perpiqemi te jemi ekonomik ketu,eshte rrit karburanti /pf/images/graemlins/smile.gif)

[/ QUOTE ]

Jack faleminderit pasi jam ne brendesi te ketij muhabeti sepse kjo "shoqja" jone hyri nje here tek e-mail-i im pastaj tek i Too too nice-it. Por une i ndryshova te gjitha dhe s'ka hyre dot me tek e-mail i imi. POr she will get a surprise a good one. Por te lutem na jep shtetin pasi ti thoje qe shtetin mund t'ja gjesh sepse e dua une dhe kete.. Per surprizen... Te lutem.. Sic thote dhe Too too nice thjesht per confirmation dhe qe te kemi paperwork kur ta confrontojm ne personin....

Do ju mbajme updated pasi ti japim ate surprise..LOOL hihihhihihihih /pf/images/graemlins/devil.gif

Great Job dhe Faleminderit Shuuuuuuuuuuuuuuume,
Flying bird...

jak

Primus registratum

qenka e rrezikshme kjo shoqja juaj,ajo ne fl a ti ne boston si dreqin ta ka vjedh.po me vinine merak se mos vjedh timin.Pune e madhe.Ne 2 vjet mund te kem ndruar 20 emaila.ma thoni dhe mua surprizen se kam qejf ti dergoj vete ca te tilla me post te vendi i punes.Tak-fap pushim nga puna dhe fillon bus-girl ne ndonje conney island.LOl.Mezi po mabj te qeshuren.

Ka plas hakerizmi tek shqiptaret.

Nja shaka:
PO te kerkoni ne googe hacker shqiptar ose dicka te till ne faqen e pare del nje faqe qe thote:

Dearuser,because we,albanian hackes are not as developed as western world please format your gard drive manualy and send this email to your friends.
Thanks.

dicka e till,origjinalin se jap dot se po shkruaj nga shkolla .eh cte bejne kendej,duhet te jesh paranoid.

susglob

Primus registratum

qenka e rrezikshme kjo shoqja juaj,ajo ne fl a ti ne boston si dreqin ta ka vjedh.po me vinine merak se mos vjedh timin.Pune e madhe.Ne 2 vjet mund te kem ndruar 20 emaila.ma thoni dhe mua surprizen se kam qejf ti dergoj vete ca te tilla me post te vendi i punes.Tak-fap pushim nga puna dhe fillon bus-girl ne ndonje conney island.LOl.Mezi po mabj te qeshuren.

Ka plas hakerizmi tek shqiptaret.

Nja shaka:
PO te kerkoni ne googe hacker shqiptar ose dicka te till ne faqen e pare del nje faqe qe thote:

Dearuser,because we,albanian hackes are not as developed as western world please format your gard drive manualy and send this email to your friends.
Thanks.

dicka e till,origjinalin se jap dot se po shkruaj nga shkolla .eh cte bejne kendej,duhet te jesh paranoid.

[/ QUOTE ]

Si bon ne ti sikur s'di nga comp fare ajo na i din te gjitha infot neve mare e mrapsht. Kur shkon tek yahoo e thua I forgot password dhe te thote ajo bd, zip dhe security question une e kisha easy fare.. Ne ato qe sme njofin mire e dinin emrin e qenit tim. Te tjerat i dinte mire e mire ajo...

jak

Primus registratum

hajde te dhena hajde.emri i qenit? kur thote emri i qenit jepni emrin e bojfriendit apo emrin e qytetit.po ditlindjen te sakte e beni?hajde mend hajde.bejeni ndryshe per here tjeter,ndryshoni muajin me ditet apo vitin a ku ta di un se cfare.
ONLINE MOS JEPNI ASNJE GJE TE SAKTE ,KUR JU KERKOJNE TE DHENA PERSONALE SIDOMOS NE USA,ku njerezit jane matrial shitje.

susglob

Primus registratum

hajde te dhena hajde.emri i qenit? kur thote emri i qenit jepni emrin e bojfriendit apo emrin e qytetit.po ditlindjen te sakte e beni?hajde mend hajde.bejeni ndryshe per here tjeter,ndryshoni muajin me ditet apo vitin a ku ta di un se cfare.
ONLINE MOS JEPNI ASNJE GJE TE SAKTE ,KUR JU KERKOJNE TE DHENA PERSONALE SIDOMOS NE USA,ku njerezit jane matrial shitje.

[/ QUOTE ]

Epo tani sa rroka njeriu mesoka apo jo? Sna shkonte mendja qe dikush te bej dicka te tille ose se mendon qe do te ndodhi tya. Lere lere se mend per here tjeter...