kavaja, kavaje

ladio

Primus registratum
Re: kavaja, kavaje

Urime per faqen!

Kam disa komente ne qofte se do ti pranoni (nuk do ti merrni per keq):

-> Ajo ora qe shkon pas kursorit eshte shume e bezdishme edhe nganjehere nuk te le as te lexosh rehat.
-> Me sa pashe faqja nuk ka mbaruar akoma (shumica e lidhjeve tek menuja nuk punonin), jam i mendimit qe te gjitha faqet te kene te njejtin dizajn psh. si faqja e pare. Tani forumi dhe albumi fotografik kane pamje komplet ndryshe.

Cheers,
mySteRioUs

kavajoti

Primus registratum

mySteRioUs shume faleminderit per keshillat do tikemi parasysh . sic e the dhe vet faqja eshte ne ndertim e siper , dhe dezajni eshte akoma provizor pasi po perpunojme materialet dhe pas perfundimit do te bejme azhornimin e faqes. edhe nje here shume faleminderit

ladio

Primus registratum

Paskam harruar me thene me te rendesishmen: Urime per faqen! Mu duk shume mire edhe pse dizajni eshte i thjeshte. /pf/images/graemlins/smile.gif
S'na vjen te shkojme ne ndonje faqe sepse te gjitha kane te njejtin pamje me perjashtim te ngjyrave... shyqyr qe ka portale falas....

cheers,

crashoveride

Primus registratum

C paskan qen kavajsit per te ndertu faqe interneti mer , talente te lindura ( si webmaster kuptohet), megjithate urime per faqen , edhe pse nuk eshte akoma e perfunduar!!!!!!!

no_way_TuTo

Primus registratum

Urime per faqen me pelqeu /pf/images/graemlins/laugh.gif , , 100 here me mire se ajo faqja tjeter kavaja.com /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :smash:

kavajoti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mySteRioUs:
[qb] Paskam harruar me thene me te rendesishmen: Urime per faqen! Mu duk shume mire edhe pse dizajni eshte i thjeshte. /pf/images/graemlins/smile.gif
S'na vjen te shkojme ne ndonje faqe sepse te gjitha kane te njejtin pamje me perjashtim te ngjyrave... shyqyr qe ka portale falas....

cheers, [/qb]
Ke plotesisht te drejt lal , shnet e ja kalofsh mire.

kavajoti

Primus registratum

Glamdring nje falenderim i perzemert per te gjitha keshillat qe na dhe, e kam seriozisht!!!Gjith te mirat bye kavajoti.

atalantino

Primus registratum

hallall per faqen se pari, sa per browserat dhe risolucionet e ndryshme... uen e kam pa me Mozillen, Operan dhe IE, dhe faqja del taman kavajoti... ju peruroj per faqen!!!

Pastaj qeka gallate kur shef CSS, Flash etj?? O lale ti qe qeke WEBMASTER i lindur, ske pa ndonjehere ndonje faqe qe ka css te inkorporuar?? Pastaj gjeneratcionet e reja i kane te gjitha te inkorporuara, edhe pse mendoj qe ai qe ka krijuar grafikun dhe html e faqen eshte pertac ne kulm /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: ...

olti

Neo

Urime dhe nga ana ime. Por do te permendja dhe une ate qe tha dikush me siper. Eshte e kote te vendosesh ndalimin e kopjimit te materialit ne ate menyre, pasi kush do i merr ne cdo moment. Pastaj se dyti do te sugjeroja qe ta heqesh ate kufizimin per te hyre te albume dhe forumi. Per cfare duhen detyruar njerezit te rregjistrohen per te pare postimet e forumit, apo fotot e galerise? Mos ndoshta e do qe te kesh sa me shume anetare te rregjistruar? Per cfare? Pastaj sot ka aq shume faqe sa pakkush do interesohej te rregjistrohej per te pare pjese te faqes tende. Jepi liri te tjereve te vizitojne pa kufizim cdo pjese.

Pijaneci

Primus registratum

I bashkohem mendimit te parafolesit.
Se pari , faqja eshte e nje cilesie teper te dobet nga ana grafike.
Germat ngjyre gri nuk shkojne aspak ne sfondin e bardhe , nuk eshte terheqese dhe praktike.
Logoja eshte ndertuar nga nje llustraxhi ma do mendja se kjo logo qe shoh me keto flluska dhe me keto koka me ngjyra jo te pershtatshme dhe me figurinat ne kende vetem nga dora e nje amatori vjen.
Eshte perdorur flash ne logo ndoshta per ta bere pak te sofistikuar por duhet te jete e sofistikuar brenda njehere duke filluar qe nga fonti i tekstit e deri tek figurinat qe duken shume keq ne logo.
Cfare nenkuptojne flluskat meqe ra fjala?
Ndoshta kerkojne ti shprehin publikut qe e viziton faqen qe logoja eshte e ndertuar ne flash?

Pamja kryesore e faqes eshte katastrofike.
Jo vetem qe eshte shume e gjate si faqe , por fakti qe eshte perdorur HTML ne nje model interaktiv qe keni vene ju me tabelat tregon qarte cilesine e vete faqes.
Nese kerkoni te vendosni artikuj te perditshem lajmesh duhet te perdorni PHP.
Linket me ato ikonat jane teper te shemtuara dhe nuk e kuptoj se si e lavderoni kete faqe dhe punen qe i eshte bere kur per mendimin tim duket faqe e nje cilesie teper te dobet.
Nuk e kuptoj ku e shihni magjine e kesaj faqeje , ju lutem na ndriconi pak se jemi ne erresire? :rolleyes:
Gjithashtu , forumi te mos hapet per publikun eshte idiotesi.
Forumi juaj eshte forum i nje faqeje te nje qyteti qe do te thote se vizitohet pak dhe ka pak vlere nga permbajtja nga ate ckam pare deria tani.
Nuk bllokohet Albforumi qe eshte si elefant ne krahasim me forumin tuaj , pse ta bllokoni ju?
Dhe perse duhet te regjistrohem ne forum per te pare foto nga qyteti i Kavajes une?
Pse , kaq e magjishme na qenka Kavaja qe une duhet patjeter te regjistrohem ne forum qe te shoh fotot?
Apo mos ndoshta kerkoni ti tregoni publikut qe te vizitojne forumin tuaj pasi ka kaq shume anetare trecereku i te cileve asqe nuk marrin pjese?
Vete faqa kryesore ka shume pak informacione.
Te dhenat nga qyteti , etj .... jane shume pak.
Shumica e linkeve nuk funksionojne fare.