Karta zerit ??? :(

Eri

Primus registratum
Karta zerit ??? :(

Pershendetje...
Dje instalova Windows 2003 Server Enterprise Edition. Gjithcka shkon ne rregull pervec se kam problem me karten e zerit. Edhe pse Windowsi nuk ma njohu automatikisht... une e instalova nga Cd e kartes se zerit qe kam marre kur kam blere kompjuterin. Problemi eshte se edhe tani nuk ma njeh karten e zerit. Softwari eshte AVRACK '97. Mos ndoshta duhet ndonje version tjeter per 2003 Server/Xp/Win 2000????

Kerkoj ndihmen tuaj....

Pershendejte....

voodoo

Primus registratum
Re: Karta zerit ??? :(

ndoshte te duhet te marresh driverin e ri... tek faqja web e firmes mund te marresh me teper info mendoj!

neo2002

Primus registratum

Hej, ske pse kerkon te instalosh AvRack ne Windows 2003 Server . Eshte gjynah qe te perdoresh ate sistem per AvRack. Futi XP edhe ka per te ecur .
Dmth Windows 2003 Server nuk ben per ate pune .

GuJack20

Primus registratum

Nuk kuptoj, ty ta njeh karten apo nuk punon softwari shtese. Te kerkosh te instalosh karten e zerit ne Win2003 eshte mese normale, nese pastaj ai eshte nje soft shtese (tip playback) sistemet server sjane shume adapt pra rrjedhimisht kompatibel...

Sido qe te jete nje version i ri ndoshta do te te zgjidhe pune.

Eri

Primus registratum

Rrofshi cuna...por do e heq Win2003.
Sme njef as Flash Mx, as Dreamweaver Mx, as partition magic dhe mbi te gjitha as karten e zerit. Ndoshta eshte edhe faji tek kompjuteri im...por tani nuk kam shume kohe te merrem me te. Do i fus prape XP dhe jam OK.

Gjithsesi faleminderi te gjitheve...

P.S. GuJack20. Lale nuk arritem dot me u taku se do kesh qen i zene megjithate nqs jemi gjalle deri kete vere besoj se do na bi rasti me e pi nga nje kafe... /pf/images/graemlins/smile.gif

Pershendetje te gjitheve....

oneo

Forumium praecox

Eshte normale mos t'i njohe shume gjera win 2003 server. Ai nuk eshte per daily usage (sic thane dhe te tjeret), por eshte per te pare se cfare malli eshte.

Per t'i dhene pergjigje pyetjes tjeter: Driverat e nje karte zeri apo cfaredo pjese tjeter, per cdo sistem jane ndryshe, dhe axhornimi behet duke kerkuar driverat per ate sistem (por qe per win 2003 server eshte e veshtire t'i gjesh se nuk po ben shume kohe qe ka dale).

Per punen e kompatibilitetit te programeve me win 2003 server qe ishte i dobet e kisha degjuar dhe une, dhe me thene te drejten jane shume pak ato programe te cilat punojne me kete version windows.