Ka dikush ne shkollim ne Atlanta?

Laura L. Telaku

Primus registratum
Ka dikush ne shkollim ne Atlanta?

Une jam studente ne inxhinjeri ketu ne Atlanta, Ga (Georgia Institute of Technology) dhe vetem desha me shiqu a kishte ndonje shqiptar ketu sepse qe disa vite skam pa asnje?

blue_chrystal

Primus registratum
Re: Ka dikush ne shkollim ne Atlanta?

Hi Laura! Une jam studente ne Emory University(Atlanta). Hope to get in touch with u, bye /pf/images/graemlins/smile.gif

legent=thrilos

Primus registratum

Hejjj edhe une nga Atlanta jam , Por nuk vete ne emory as ne Ga Tech , ti Laura mos je gje nga kosova se me duket te kam pare nga dy here ne nje restaurant greek. Aaa harrova te fala delfinit_blue ajde dhe akullit sepse i ngelet qefi asaj

vandy

Primus registratum

Ne do te levizim ne Atlanta area ne 1 Gusht dhe do te kishim deshire te lidhemi me shqiptare aty. A mblidheni ndonjehere together you aty?

Achille

Primus registratum

Hey there Laura
edhe une vazhdoj tek GaTech, jam Junior. Nuk po marr klasa gjat veres po do marr ne Fall.
Akili

drenicaku

Primus registratum

Laura a nuk mbarove ti ne tech a? apo je ndonje laura tjeter qe nuk e njofe une?
ne tech jane nja 5-6; ne ga state eshte nje; jane disa ne comunity college (GPC); dhe me ne fund i njohe 3 studenta tjere por nuk me kujtohet emri i univerzitetit.
Achille, cka studion ti ne tech?
Delfini, si po kalon ne emory? shkolle shume e mire. jetoi afer emory-s, nga njehere shkoj ne librari te emory-s.
eshte mire me e ban nje klub te studentave shqiptar te atlantes, cka mendoni te gjithe???

mesoni shume, bone atdheun te krenohet me ju
suksese te gjithe, dhe mos harroni e tregomni se cka mendoni per klub

drenicaku

Primus registratum

Akili, tani shoh se ato postimet tjera ishin bere para nje viti.

hahahah