Megg
Carpe Diem
A dëshironi një rrugë të shpejtë për të kërkuar në shirtin e adresës në Firefox, duke përdorur makinat më të pëlqyera të kërkimit? Atëherë, vetëm shihni se sa e lehtë është të kërkosh duke përdorur një sërë urdhërave me shtesën Instantfox.
Për të filluar, thjesht shkruani shkronjën e lidhur me përzgjedhjen tuaj të makinës kërkuese (shihni listën më poshtë), prekni space dhe shkruani gjërat që dëshironi t’i kërkoni. Instantfox do të ju tregojë rezultatet posa të shkruani. Ashtu siç mund ta shihni fotografinë, nuk pata nevojë që të shkruaj shkronjën e fundit të fjalës “Ubuntu” dhe arrita të përfundoj kërkimin, vetëm duke shtypur në lidhjen e paraqitur nga Wikipedia, pas pasur nevojë për shkrim të mëtutjeshëm.
Instantfox është mjaft i mire edhe për parashikime të motit. Thjesht shtypni “f” dhe shkruani vendin që dëshironi.
Këtu janë kërkimet e shpejta që janë të gatshme tani për shtesën:
Shkarkoni Instantfox./pcworldalbanian
Për të filluar, thjesht shkruani shkronjën e lidhur me përzgjedhjen tuaj të makinës kërkuese (shihni listën më poshtë), prekni space dhe shkruani gjërat që dëshironi t’i kërkoni. Instantfox do të ju tregojë rezultatet posa të shkruani. Ashtu siç mund ta shihni fotografinë, nuk pata nevojë që të shkruaj shkronjën e fundit të fjalës “Ubuntu” dhe arrita të përfundoj kërkimin, vetëm duke shtypur në lidhjen e paraqitur nga Wikipedia, pas pasur nevojë për shkrim të mëtutjeshëm.
Instantfox është mjaft i mire edhe për parashikime të motit. Thjesht shtypni “f” dhe shkruani vendin që dëshironi.
Këtu janë kërkimet e shpejta që janë të gatshme tani për shtesën:
- g >> Google
- i >> Google Images
- m >> Google Maps
- e >> eBay
- a >> Amazon
- y >> Youtube
- t >> Twitter
- b >> Bing
- yh >> Yahoo
- w >> Wikipedia
- wa >> WolframAlpha