Megg
Carpe Diem
Justin Drew Bieber lindur 1 mars 1994) është një kengetar kanadez i pop ,R& B . Bieber u zbulua në 2008 nga Scooter Braun, i cili ka pare të gjithë videot e Bieber në YouTube dhe më vonë u bë menaxher i tij. Braun organizohet për atë për të përmbushur me Usher në Atlanta, Gjeorgji, dhe Bieber u nënshkrua më shpejt që të Raymond Group Braun Media (RBMG), një ndërmarrje e përbashkët mes Braun dhe Usher, dhe pastaj për një kontratëregjistrimi me Records Island ofruar nga LA Reid.
Debutimi i tij i vetëm, "on time", të publikuar në të gjithë botën në2009, u listua në 30-eshen më të lartë në më shumë se dhjetë vende.Lirimin e tij debutues, My World, e ndjekur më 17 nëntor, 2009. Ai u bë artisti i parë që kanë shtatë këngë nga një tabelë albumdebutimin në Billboard Hot 100.
A ju pelqen juve ky artist???
Debutimi i tij i vetëm, "on time", të publikuar në të gjithë botën në2009, u listua në 30-eshen më të lartë në më shumë se dhjetë vende.Lirimin e tij debutues, My World, e ndjekur më 17 nëntor, 2009. Ai u bë artisti i parë që kanë shtatë këngë nga një tabelë albumdebutimin në Billboard Hot 100.
A ju pelqen juve ky artist???