Justin Bieber...

Megg

Carpe Diem
Justin Drew Bieber lindur 1 mars 1994) është një kengetar kanadez i pop ,R& B . Bieber u zbulua në 2008 nga Scooter Braun, i cili ka pare të gjithë videot e Bieber në YouTube dhe më vonë u bë menaxher i tij. Braun organizohet për atë për të përmbushur me Usher në Atlanta, Gjeorgji, dhe Bieber u nënshkrua më shpejt që të Raymond Group Braun Media (RBMG), një ndërmarrje e përbashkët mes Braun dhe Usher, dhe pastaj për një kontratëregjistrimi me Records Island ofruar nga LA Reid.
Debutimi i tij i vetëm, "on time", të publikuar në të gjithë botën në2009, u listua në 30-eshen më të lartë në më shumë se dhjetë vende.Lirimin e tij debutues, My World, e ndjekur më 17 nëntor, 2009. Ai u bë artisti i parë që kanë shtatë këngë nga një tabelë albumdebutimin në Billboard Hot 100.

A ju pelqen juve ky artist???

Megg

Carpe Diem
E urrejjjjjj....Sme pelqen asgje tek ai,,mbase kenget e tij por si artist faree
......
:mad:

Hank

Valoris scriptorum
Kam degjuar shume per te, po asnjehere nuk kam degjuar nje kenge te tijen!

Sweety el

Locus omnem
images

Sweety el

Locus omnem
ALBUMS​

1. [*]
    My Worlds Acoustic
    Release Date: 11/22/10
    Label: RBMG
    [*]
    My World 2.0
    Release Date: 3/23/10
    [*]
    My Worlds: The Collection
    Release Date: 3/22/10
    Label: Mercury
  1. [*]
    Baby
    Release Date: 1/1/10
    Label: Island
    [*]
    My World
    Release Date: 11/17/09
    [*]
    One Time
    Release Date: 7/7/09
  1. [*]
    Never Let You Go
    Release Date: 3/2/10
    [*]
    Never Say Never
    Release Date: 6/15/10
    [*]
    Somebody to Love
    Release Date: 6/28/10

Megg

Carpe Diem
po pse ke shkruar per te kur ste pelqen???

Per te ditur opinionin tuaj mbi te mbasi eshte shume i pelqyer nga
audienca sic thone,,,
Pastaj nje shoqe e imja e ka fixim dhe thote qe nuk ka njeri ne bote qe e
urren kete,,,mendova ta provoj nqs e kane te gjithe qejf sepse mua nuk me pelqen fareee,,,Po ti Ana???

Kondrapedali

Kondrapedali
S'kisha pa naiher noi rob t'harxhote kaq shum energji për i rob që s'i pëlqe.

Biberi ka si audienc adoleshentat (dhe të vonuarit në zhvillimin mendor:p) dhe prandaj ka aq shum sukses. Shikoni veç ç'ndodh në YouTube me këngët e tij. Kush përveç adoleshentave mund të dëgjojë pa pushim këngë të këtij kalibri nën-mediokër?

P.S. Mos i njeli hatri njeriu se nga menia ime e kom kët konkluzion ...

Sweety el

Locus omnem
po ky corapja eshte kengetare gjasme??? ik mor shok shko futi nje dor kos e pilaf ne llogara se e bejne mire andej... :) :D katundar amerike...
e bera like vetem per kos e pilaf,se justin eshte i famshem dhe me shume se ju.ju se pelqeni ok mendimi juaj.

Megg

Carpe Diem
Hahahhaa more 1 dite nuk hyra ketu dhe qenka bere nami,,,,
Ata qe e pelqejne le te flasin te mos kene frike se nuk i bombardojme ,,,
Ana edhe nqs te pelqen,,, mos u shqeteso se do te te kaloje!!!: P
:p

Megg

Carpe Diem
S'kisha pa naiher noi rob t'harxhote kaq shum energji për i rob që s'i pëlqe.

Biberi ka si audienc adoleshentat (dhe të vonuarit në zhvillimin mendor:p) dhe prandaj ka aq shum sukses. Shikoni veç ç'ndodh në YouTube me këngët e tij. Kush përveç adoleshentave mund të dëgjojë pa pushim këngë të këtij kalibri nën-mediokër?

P.S. Mos i njeli hatri njeriu se nga menia ime e kom kët konkluzion ...

Kondre,,,,energjite nuk i harxhoj per kesi lloj gjerash une se kam gjera me te rendesishme per te bere,,,po me duket se ti po mundohesh shume
per te na e mbushur mendjen,,,,une mendimin tim dhashe : P
:p

GENIU$

Valoris scriptorum
kenget e tij jane shume te bukura mua me pelqejne shume por mendoj se nuk kane jete do te harrohen shpejt por ai ka nje te ardhme perpara dhe mendoj se do beje karriere te bukur sepse me te dale ai ka bere bume....

mirdita

Papirus rex
Justin Bieber esht nje kengetar i mrekullueshem ka keng shum te bukura sidomos kengen Never say never