Jeni Te Kenaqure Me Kufite E Sotem Shqiptare!

Lenko

Primus registratum
Jeni Te Kenaqure Me Kufite E Sotem Shqiptare!

Nese Jo Athere Pse jo Nje Revolucion Shqiptare!

Flamuri

Primus registratum
Re: Jeni Te Kenaqure Me Kufite E Sotem Shqiptare!

Si mundemi te jemi te knaqur me kufirin e sotem Shqipetar!?,50% e teritoreve jetojn jashte shtetit tone ame
Shqiperis,pretendimet e politikes per disa identitete te reja ne demin e qeshtjes sone Kombetare eshte tragjike dhe neveritse kur ky identitet nuk kerkohet nga asnje fuqi nderkombetare te pakten une nuk jame i informuar.Nese Bashkesia Evropiane pretendon qe te kete nje Evrope te bashkuar ateher se pari duhet qe problemi shqipetar te zgjidhet njeher e pergjithmon.Evropa eshte e themeluar nga shtetet nacionale deshti apo nuk deshti ta pranoj dhe me cfar te drejte kjo i mohohet popullit shqipetar ku ne veqanti Kosoves i kerkohet nje multietnicitet dhe i ndare nga shteti ame.Asnje shtete te trete nuk e kemi mese kufinjeve ekzistus dhe ribashkimi i teritoreve Shqipetare eshte sa e drejt aq edhe natyrale.Me rrespekt nga Flamuri.

Lenko

Primus registratum

Te respektoje Flamure.Dhe pikerisht ashtu duhet te ndodhe.Mirpo ne smund te presim me nga evropa apo te tjeret te na zgjedhin qeshtje madhore.Kete padrejtsi duhet ta regullojme vet me nje mobilizim gjithe kombetare.Me nje ideal BASHKIMI I TROJE KOMBTARE SHQIPTARE NE NJE SHTET DHE FLAMURE.Duhet ende te luftojme lufta nuk ka mbaruare asgje nuk eshte realizuare.Kosova edhe pse eshte tani e lire nuk eshte e pavarure dhe planifikohet te ndahet nga bashkimi evropian dhe serbia.Ne maqedoni shqiptaret duhen te na bashkohen trojeve tona.Camerine,presheven,bujanovcin,medvegjen,malsia e madhe,.Pra na duhet nje rilindje shpirtrore dhe nje REVULUCION!

963

Primus registratum

Para se te besh thirrje per revolucin ti sllavo-killer, duhet te ndryshosh pseudonimin.
Duhet ta fillosh shembullin nga vetja jote; shko dhe vri ndonje ushtar grek apo serb po je i zoti. Keshtu do i sherbesh me mire çeshtjes se shqiptareve.

Lenko

Primus registratum

Te pengone ty pseudonimi im!Pse valle?Me trego perse nuk te kane penguare kure Sllavet kane vrare mijra shqiptare dhe okupuare teritoret shqiptare dhe te pengon nicku im qe shpreh urejtjen ndaj armikut haptas.Dhe e dyta per te vrar vet nje serb apo nje grek nuk te kryne pune per qeshtje kombetare per kete duhet mobilizim kombetare dhe une do te jem ne vijen e pare te frontit ndersa ty te le ne vijen e fundit po deshe....!

Flamuri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sllavo-Killer.

Per tu sqaruar nga vizioni i ime politik asnjeher nuk kame menduar se qeshtjen tone Kombetare do te na zgjedhim ata qe na ndane fjala eshte per Bashksin Nderkombetare,por problemi qendron ne politiken tone te gabuar e cila vetevetiu krijon ndarje perqarje,krijon identitete te reja,pranon kufinjet ekzistus Shqipetaro-Shqipetar,avancon simbole te reja ne Kosove,njehe shtetin aktual Maqedonas ne demin e qeshtjes Kombetare,futen ne bisedime me armikun me te madhe te shqipetarve pa koncept Kombetar....etj,vetedija e qeshtjes Kombetare po mungon dhe mobilizimi Kombetar eshte i domosdoshem ne cdo pore te jetes,duke filluar nga ajka e Kombit Akademit nga SHqiperia,Kosova,Ilirida e deri te shtresa e gjere popullore qe ka fjalen e fundit,te gaboshe Kombetarisht me vetedije eshte e barabart me Tradhti.Me rrespekt nga Flamuri.

Lenko

Primus registratum

Flamure ke respekt te madhe nga une Edhe emrin e ke 100% Sqiptare dhe idet e tua jane shume realiste dhe shume te sakte.Sote nje pakice e vogel e Shqip folesve kuvendon dhe ben kompromise ne dem te popullite shqiptare me armikun tone sllave.Pra duhet ti jipet fund ketij sa me shpejt me nje mobilizim gjithe kombetare dhe Albin Kurti eshte nje Intelektuale Shqiptare qe flet mendone dhe veprone Shqip.Pra mburem qe kemi nje intelektuale si Albini i uroj sukses ne te ardhmen dhe bashkimin e shumices se Shqiptarve me Drejtsine e Albinit.

Flamuri

Primus registratum

Te duashe Atdheun eshte ceshtja me elmentare per Shqipetarin.Te punoshe per te miren e Atedheut eshte obligim.Mos pajtimi i gjendjes aktuale eshte realitet dhe kete nuk munde ta mohoj asnje njeri nese nuk ka interesa partiako-politike.Krijimi i nje realiteti te ri kerkon sakrifica dhe realitet i levizjes politike sote eshte LIVIZJA VETEVENDOSJA ne krye me Albinin.Pra i nderuari alias
"Sllavo-Killer",e qmoj cdo perpjekje per mos njohjen e kufinjev aktual dhe cdo njeri qe mendon ne kete drejtim do te jete i nderuar nga une si pjese e keti populli,me rrespekt nga Flamuri.

soni2

Primus registratum

jo nuk jam i kenaqur !!! se çfare duhet te bejme te pakten mos tja u japim votat atyre qe nuk e meritojne dhe te pakten te kemi edhe ne nje perfaqsues te denje te trojeve shqiptare!

Lenko

Primus registratum

12:44 time's up – UNMIK go home PDF Printo Email
Sunday, 08 January 2006
Me 7 janar 2006, aktivistët e Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren ndërmorën aksionin për shkrimin e parullës " 12:44 time's up - UNMIK go home" nëpër xhipat e UNMIK-ut. Me këtë bëmë të ditur që UNMIK-u, si një regjim që shpërfill vullnetin e qytetarëve të Kosovës, është i padëshirueshëm në Kosovë dhe duhet të shkojë nga këtu. Gjatë aksionit, aktivistët i përcollën disa patrulla të policisë. Aksioni përfundoi i qetë dhe pa arrestime.

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren

kesan

Primus registratum

Jashte teme! Posto atje ku duhet pyetjet e tua!

Kondrapedali

Kondrapedali

Sigurisht që nuk jam i kënaqur përderisa gjysma e kombit shqiptar jeton jashtë kufijve të tij.
Megjithatë kjo nuk është arsye për luftë. Lufta nuk ka zgjidhur kurrë asnjë problem dhe provë për këtë është bota sot.