IYI KI DOGDUN GAZETARJA

alban bala

Primus registratum
IYI KI DOGDUN GAZETARJA

ej o popull. e keni degjuar shprehjen me mire vone se kurre. tani jo me shume se kurre ka kuptim. por se kisha bere nje mekat se dija qe ketu ishte rregjistruar dhe nje shoqe ime shume e mire siç eshte gazetarja.

u befsh 119 vjeçe dhe te kesh sa me shume suksese ne jete.
per te kuptuar boten e saj shpirterore duhet vizituar faqja e saj http://gazetarja.faqet.com mund te them se eshte nje nga njerezit me te mire dhe me te sjellshme qe kam njohur ne jeten time

P.S. tani ditelindja e saj ishte me 09 Mars por kam degjuar se i pret urimet e saj deri me 19 Mars.(hahahahhahhaha) ok kur te befsh 20 vjeçe do tregohem me i kujdesshem ne kete aspekt.

jeta jote le te jete vetem /pf/images/graemlins/rockband.gif dhe te behesh /pf/images/graemlins/angel.gif i te tjereve

H

harap

Guest
Re: IYI KI DOGDUN GAZETARJA

po mire mo se u befte 100 vjeçe po pse turqisht spo e marr vesh /pf/images/graemlins/smile.gif Apo kujtoni se smarrim vesh ne /pf/images/graemlins/smile.gif
Hajt edhe 100.

alban bala

Primus registratum

perderisa e kuptove se ishte ne turqisht do te thote se e nxorre dhe kuptimin /pf/images/graemlins/laugh.gif. meqe eshte nje njohese e tmerrshme e turqishtes vendosa ta uroja ne turqisht. tani dhe ne anglisht italisht e ku ta di une eshte bere mese normale se e uroj ne turqisht sbehet nami besoj

tani sdua te mbetet vetem harapi ketu por te sulemi te gjithe dhe tja urojme ditelindjen se ndryshe ka /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif prej meje ndaj jush

pinkparadise

Forumium maestatis

shkodran-1980, si ka mundesi nje urim ne truqisht kur ti ne shoqeri shqiptare deshiron dhe kerkon te flitet shqip...
me duket se po fillon te ndryshosh pikpamjet e tua per disa gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse ...

OOOOOOOOOO Gazetare, edhe 100 vjeç mi shoqe...edhe te na e mbash kete shkodronin me kimet...se e kena çun te veçante /pf/images/graemlins/laugh.gif

shm urime per ty zonjushe /pf/images/graemlins/wave.gif