Informacion

skipe

Primus registratum
Informacion

Mire dita te gjitheve,

meqe kam shume Kohe qe jam larguar nga Shqiperia dhe studioj Informatik, deshiroj te di me teper per Njohurite, ne kete Fushe, e Shkodraneve. Ju lutem hapni ndonje Theme ne kete drejtim ne menyre qe te krijohet edhe ndonje Diskution! Nuk ka randesi se cfar Theme (Hard ose Software)

Pershendetje

Skipe

bellisima

Primus registratum
Re: Informacion

a ban me hap nji teme qe me i ndihmu njeni tjetrit me ba detyrat ne C programming a??? LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif

skipe

Primus registratum

persa i perket themave (gjuheve te programimit) me gjith qejf. Kurse ty maj *dreqe*, jam tuj qesh :)) kamm pothujse 10 Vjet qi nuk kam ken ne Shkoder, e me ta than te drejten me ka marre madhi me ndigju tuj fol shkodranshe.

skipe

Primus registratum

>Veshtrim: Ndimessa eshte vetem ne Anglisht. Eshte Mundesia per me e pas edhe ne shqip?

Diddy19

Su@mi

Fillimisgt postuar nga staR:
a ban me hap nji teme qe me i ndihmu njeni tjetrit me ba detyrat ne C programming a??? LOL

Me C punoni ju ????Me kshu programesh imperative hala ne Usa????Sa mrapa paskeni mete maj???PO ajo ideja jote me i ndihmu njeni-tjtrin me ba detyrat s me duket e keqe!!Hera e pare qe jam dakord me ty staR. /pf/images/graemlins/wink.gif Kam me ba nje projekt ne JAVA me titull"Gestione di appuntamenti"(organizim takimesh).skipe ,a mundesh me me ndihmu se nuk ia kam hic haberin..S ka gja ,ti ma ban ne anglisht se me e perkthy italisht e perkthej vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

skipe

Primus registratum

Me sapo shaf, gjeti Tema e zgjedhun prej mejet pak e aspak Resonanz.  Ishte thjesht Interess, passi kamm reth 11 Vjet qe kam ik prej Shkoders e shume Gjana nuk i di. Sido qi t´jet, me vjen mir qe shume kanne arritur Njohuri te tilla.

Theme e re:

Cfar Ndjenjet provojne te Rinjt e merguar kur vijne per Pushime ne Shkoder dhe cfar Mundessie kanne ato per tu integruar ne Jeten Shkodrane? (kam Pershtypjen se edhe kja Theme ka me ba *MUUUU*, po per Momentin nuk po me vjen kurgja ne Mendje.
Te fala
skipe

Diddy19

Su@mi

skipe!Pse mar e mbylle temen???Bukuri ishte...Mandej ti duhet me hape teme tjeter per me diskutu per ate qe thu ti sepse ne te njejten teme s mundesh me fole per dy argumenta te ndryshem.Prit ta ezaurojme kete punen e hardware e software se ti vete e nise.A u kenaqe me kaq pak pergjigje aa?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisgt postuar nga staR:
a ban me hap nji teme qe me i ndihmu njeni tjetrit me ba detyrat ne C programming a??? LOL

Me C punoni ju ????Me kshu programesh imperative hala ne Usa????Sa mrapa paskeni mete maj???PO ajo ideja jote me i ndihmu njeni-tjtrin me ba detyrat s me duket e keqe!!Hera e pare qe jam dakord me ty staR. /pf/images/graemlins/wink.gif Kam me ba nje projekt ne JAVA me titull"Gestione di appuntamenti"(organizim takimesh).skipe ,a mundesh me me ndihmu se nuk ia kam hic haberin..S ka gja ,ti ma ban ne anglisht se me e perkthy italisht e perkthej vete /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk punojme me C jo. lol Ca po bejme eshte vetem po mesojme te programojme ne C. /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte e detyrushme s'kemi c'bejme. Edhe une mendoj se asht e kote po nga njera ane thuhet mure mure behet kalaja nejse /pf/images/graemlins/smile.gif