book of dreams
Primus registratum
Humb
Një çakmak zotëri ,
të lutem një çakmak ,
Këtu në një dhomë të madhe konvikti larg shtëpisë sime , rri hutohem , pi , tymos , dhe pres ....
Gënjeshtra duke i thënë vetes sime , gënjeshtra të lëna përgjysëm ... nuk pres fundin e tyre , nuk pres asgjë .
Mendoj se njerëzit shkruajnë më shumë në gjendje mërzitjeje ose trishtimi..mbase lumturia në këtë pikë është egoiste...mbase , sia kam bërë këtë pyetje vetë .
Ciao ! Ciao !
Largohem nga miq , nga shokë , nga rrugë , po nuk largohem dot nga vetja ime .
Sot dua të humb.A so do desha të humbja .
Të harroja veten time , dhe te gjendesha në ndonjë moment të kaluar të bukur , diku...mbase në fëmijëri.
Shih shih , më vijnë përsëri ide në kokë , tëcilat thyhe n çahen , grricen në mpirjen totale të qënies time .
Vjen që jam larg mbase ...vjen që jam larg,
vjen....
ç'rëndësi ka tani nga vjen...
sa dua të humb, sot të humb për shumë kohë ,
S'është koha për të luajtur mbase ...kohë për të veprauar.
e pra ... Të urrej Kohë!
Një çakmak zotëri ,
të lutem një çakmak ,
Këtu në një dhomë të madhe konvikti larg shtëpisë sime , rri hutohem , pi , tymos , dhe pres ....
Gënjeshtra duke i thënë vetes sime , gënjeshtra të lëna përgjysëm ... nuk pres fundin e tyre , nuk pres asgjë .
Mendoj se njerëzit shkruajnë më shumë në gjendje mërzitjeje ose trishtimi..mbase lumturia në këtë pikë është egoiste...mbase , sia kam bërë këtë pyetje vetë .
Ciao ! Ciao !
Largohem nga miq , nga shokë , nga rrugë , po nuk largohem dot nga vetja ime .
Sot dua të humb.A so do desha të humbja .
Të harroja veten time , dhe te gjendesha në ndonjë moment të kaluar të bukur , diku...mbase në fëmijëri.
Shih shih , më vijnë përsëri ide në kokë , tëcilat thyhe n çahen , grricen në mpirjen totale të qënies time .
Vjen që jam larg mbase ...vjen që jam larg,
vjen....
ç'rëndësi ka tani nga vjen...
sa dua të humb, sot të humb për shumë kohë ,
S'është koha për të luajtur mbase ...kohë për të veprauar.
e pra ... Të urrej Kohë!