http://www.premium.al/

Universal

AnonymouS
Premium.Al eshte nje forum i dedikuar webmastereve Shqiptare. Tema te ndryshme nga rregjistrimi i domain-eve deri te perfitimi nga Google Adsense.

Ju keshilloj ta vizitoni..

premium.al

Last edited by a moderator:

Universal

AnonymouS
Te siguroj qe jo,forumi esht ndertuar nga disa cuna qe amdinistronin dhe me pare si webmaster.al dhe i dedikohet vetem informatikes dhe jo manilulimeve te url ose hacking etj..
Cunat mundohen te perkushtrohen nje komuniteti te ndihmojne Shqipetaret dhe jo te prishin punen e njeri-tjetrit. :)

t0fx

ஜ۩۞۩ஜ
Te siguroj qe jo,forumi esht ndertuar nga disa cuna qe amdinistronin dhe me pare si webmaster.al dhe i dedikohet vetem informatikes dhe jo manilulimeve te url ose hacking etj..
Cunat mundohen te perkushtrohen nje komuniteti te ndihmojne Shqipetaret dhe jo te prishin punen e njeri-tjetrit. :)

Ate shpresoje dhe une qe mos te mbyllet, por ajo qe dua te them eshte se forumet e webmaster ne pergjesi nuk kan zgjatur shume, i vetmi qe rezistoje disa kohe ishte pikerishte webmaster.al

Gjithsesi i uroje suksese djemave dhe pune te mbare ne vazhdime.

Al-Punk

Still here
Ate shpresoje dhe une qe mos te mbyllet, por ajo qe dua te them eshte se forumet e webmaster ne pergjesi nuk kan zgjatur shume, i vetmi qe rezistoje disa kohe ishte pikerishte webmaster.al

Ate webmaster.al nuk e mora vesh kurre pse u mbyll.

Universal

AnonymouS
Pas me teper se 5 vitesh, forumi me i madh ku mendohej te ishin mbledhur "webmasterat" shqiptar mbyllet perfundimisht. Kte vendim e marr jo vetem prej sulmeve te fundit (te cilat kane qene shume te medhaja per me teper se 72 ore) por per rezultatin e arritur ne kte 5 vjecar. Per shume persona, Webmaster.al ishte prezantimi i pare me boten e webit, ndertimit te faqeve, seo, affiliate marketing, adsense e shume te tjera. Madje kishte dhe nga ata qe perfitonin nga shit-blerje brenda ne forum por qe tashme cdo gje ka perfunduar, uroj qe nje forum tjeter te ngrihet e te behet edhe me i sukssheshem se Webmaster.al, edhe pse, me komunitetin qe na rrethon, eshte teper e veshtire per te krijuar dicka qe i reziston kohes...
Personalisht kam pare qe kane derdhur shume mund me qindra guida e tutoriale, por e kam teper te veshtire te vazhdninj kontributin,me antar te tjere ne nje ambjent ku nuk respektohet puna e tjetrit, ne nje ambjent ku ligesia tejkalon virtytet parimore te njeriut.

Universal

AnonymouS

E ardhmja mund të ketë rezervuar të papritura për secilin prej nesh, kurrë nuk i dihet, por diçka është e sigurt, Premium.al është dhe do të mbetet djepi i webmasterave shqiptarë. Në fokusin tonë do jenë edhe sektorë si marketingu online, pra t’i japim shtysë të gjithë shqipfolësve ta përdorin Internetin jo vetëm për të komentuar foto në Facebook, por edhe ta përdorin internetin si një resurs të nevojshëm për bizneset e tyre.

Universal

AnonymouS
Pershendetje, per shkak te sulmeve te shpeshta te vazhduara nga forumi i kaluar, cloudflare bente pune vetem per paketen business qe eshte 200$ muaji, qe qe eshte fshtire te financohet.