HESHT PER T'JU THENE LARGOHUNI!!!

S6T6N6

Forumium maestatis
HESHT PER T'JU THENE LARGOHUNI!!!

-------------------------------------------------

Ju ftoj te gjitheve te postojme nga nje faqe bosh (pa asnje fjale) duke i bere te qarte politikaneve tone se distancohemi nga ata dhe vjedhjet e tyre, i themi heshtur se bashku se jemi lodhur nga premtimet mashtruese, nga tranzicioni i pafund dhe nga menyrat e tyre tashme te deshtuara per te ndertuar Shqiperine euroiane.

<span style="font-weight: bold">NE HESHTUR, CIVILISHT I THEMI SOT POLITIKANEVE SHQIPTARE: LARGOHUNI!!!</span>

komino

Valoris scriptorum
Re: HESHT PER T'JU THENE LARGOHUNI!!!

shqipetaret po bejne sot shume me teper se kaq

ata nuk pranojne (e as denjojne) te votojne

jo sepse nuk kane kohe (ah sikur ...) por sepse nuk duan te japin voten per politikanet aktuHale.

Kondrapedali

Kondrapedali

Gene, &quot;aktuHale&quot; e ke shkruar pa dashje apo është mendimi yt për politikanët? Do më çudiste (dhe njëkohësisht do më gëzonte) shumë fakti nëse e ke shkruar me vetëdije! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Heshtja nuk është mënyra më e mirë për ti tërhequr vëmendjen politikanëve tanë. Duhet një rryl fyti gjigant që të mund të dëgjojnë!
shrug.gif

komino

Valoris scriptorum

e kisha shkruar me dashje po nuk eshte mendimi im
(ne fakt edhe eshte po nuk mund t'a shpreh sepse do te ishte mungese serioziteti
cry.gif
- qofte edhe per nje moment)
Thjesht &quot;interpretova&quot; mendimin e popullit, biles vetem te atyre qe nuk votojne. Sepse kete e kosideroj sot arsye per mos votim - mosbesimin - i drejte apo i gabuar qofte.

Persa i perket zerit, me aq sa kam mundesi une e ngre ne qiell (po mundesite e mia jane disi te kufizuara) ashtu si e ngrita kur terhiqja litarin me bustin e enverit lidhur pas, ashtu si e ngrita kur berisha po kthehej ne nje diktator. Sot jam &quot;rafinuar&quot; disi dhe mendoj se duhet ngritur zeri per te ofruar alternativa e jo vetem per te kundershtuar aktualet.

komino

Valoris scriptorum

Ne fakt, shpeshhere (ne tema te tjera) jam shprehur ashper ndaj te gjithe po politikanve dhe kam pergjithesuar shpesh. Sot e konsideroj nje dobesi timen kete menyre te shprehuri (mendimi eshte tjeter gje) dhe mendoj se kam bere nje veprim te pamenduar mire (rritemi
shrug.gif
).
I kerkoj falje te gjithe atyre personave qe i kam ofenduar duke shkruar ne kete menyre (qofte edhe vetem nje apo edhe vetem nje potencial) &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Eshte shume e rendesishme qe te mesojme nga gabimet tona