help STAFI: ky profili nuk eshte i imi! ma fshini ju lutem!

Status
Not open for further replies.

stevenBej

Primus registratum
HI ! hapa email-in mbas shume kohe dhe pashe qe ishte nje mesazh ne lidhje me ket forum qe nuk kam njohur ....u futa me te dhenat e ''mia'' dhe pash qe email-i im ishte e regjistruar ketu ne te vertet ne 2007 me profilin stevenbej!!!!!!!! U futa tek profili dhe pash qe jan ber dhe disa mesazhe....i lutem stafit te fshi ket profil qe NUK ME PERKET.. une gjat kohes ndrova fjalkalimin e email-it qe mos te perdoret me nga te tjere ;) mbase esht faj im qe e mbaja me ditelindjen time ahahah
Ka mundesi te fshihet profil im qe ky personi mos te futet me nje emer te lidhur me email-in tim?
JU LUTEM STAFIT! (jan rreth 4 vite qe nuk shkruan me keshtu qe nuk do i ngelet hatrri)

stevenBej

Primus registratum
Nuk ben vaki te mos jete i yti. Sdq nuk me duket ndonje problem po te rrije i hapur.

e di mire qe nuk jam une ;) nuk identifikoi dot veten me ate emer dhe me ato bisedat qe jan ber te lidhura me emailin tim ... tani per tani do isha me i qet nqs do me thonit si te fshija mesazhet ose me mire profilin. Mund te me ndihmoni ?

Al-Punk

Still here
Asnje nga shkrimet qe jane shkruar nen ate profil nuk duket te jete problematik per personin, qe nxjerr te dhena konfidenciale dhe nuk ka asnje arsye pse te fshihen.
2. Te gjitha shkrimet jane ne te njejtin grup IPsh qe vijne nga i njejti shtet..
Nuk e kuptoj pse ky insistim. Shkrimet nuk do fshihen pasi nuk ka asnje arsye per ti fshire. Tema mbyllet dhe nese nuk deshiron te shkruash me, atehere mos shkruaj me.

Status
Not open for further replies.