Hedonism, again.. but this time the right way

gjekec

Primus registratum
Hedonism, again.. but this time the right way

keep it locked right here. Because we are playing the best music ever whether you hear it or not....

Kuqalashja

Primus registratum
Re: Hedonism, again.. but this time the right way

pot head, tell me something, is it better to be a dissatisfied human being or a satisfied pig?

gjekec

Primus registratum

Everybody knows the asnwer to that sweetie. Un s'kam qen ndonjeher derr apo derrkuce, ditlindjen e kam ne 8 mars po kjo vetem do te thote qe bitches, i mean girls love me, apo ku e di un pse te dogji ty b...

Ema

Goddes

Vraponi te kapni per bishti Dionisin e nderkohe s'e shihni se te jesh hedonist eshte kthyer ne mode.Ne kuptimin e vertete te fjaless'do qendronte askush /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Shqip eshte me mire,them... /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendi

Primus registratum

domethene qe mos te pyesesh per asgje por vetem per kenaqesine tende. Deri ne piken kur kenaqesia tende kthehet ne perbushjen e kenaqesise te disave qe njeh /pf/images/graemlins/laugh.gif maybe

Presidenti

Forumium maestatis

deshira te kthyera ne komplekse per flirte te lashta...

eM

Paper Moon

anyone got proof that it works??? :confused:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Everlast me reklama të pajisjeve sportive eh ?
Boxing ? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Everlast:
[qb] what? [/qb]
Kohet e fundit deri ne 95 % te rasteve shkruan vetem anglisht! JO se me hyn ne xhep, por po ta them si keshille miqesore dhe shpresoj te mos ma marresh per keq. Me the qe jemi ketej dhe flasim vetem gjuhe te huaj dhe e kemi me te lehte. Une do te thoja se pikerisht nga fakti qe tere diten flasim gjuhe jo shqipe; duhet te na beje me shume te flasim shqip aty ku na jepet mundesia- dhe pikerisht ketu eshte nje mundesi e mire per ta folur shqipen. Nese flasim dhe ketu gjuhe te huaja, une nuk shoh shume kuptim pse vijme ketu. :eek: :confused: Madje di shume anetare, qe vijne ne kete forum vetem per te folur dhe ushtruar shqipen, te cilen kane shume vite qe nuk e flasin me.

Mos m'i merr per keq flalet te lutem
unsure.gif
:thumbsup:

olti

Neo

Fillimisht postuar nga LaTInA:
[qb] wowo si qenkeni ju eksperta fare per kto gjera /pf/images/graemlins/tongue.gif
thnx /pf/images/graemlins/wink.gif
now i know what i am :rolleyes: [/qb]
Edhe una
unsure.gif
:confused:

bazuka

Primus registratum

Hedonism not the right way but the stupid way much better dotn be afraid to say it no wata mean