HDD i demtuar!

Sulo_Kapedani

Primus registratum
HDD i demtuar!

Kam nje HDD te demtuar edhe kur tentoj ti bej Format kalon deri tek 4 % pastaj stakon..
E provova si Slave tek nje Pc me XP po perseri nuk perfundon veprimi i Formatimit sepse mbetet ne nje vend te caktuar ....
Ka ndonje program te vecante per Formatim te "Detyruar me force" ... ?
Shendet!

Raven

Primus registratum
Re: HDD i demtuar!

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] Kam nje HDD te demtuar edhe kur tentoj ti bej Format kalon deri tek 4 % pastaj stakon..
E provova si Slave tek nje Pc me XP po perseri nuk perfundon veprimi i Formatimit sepse mbetet ne nje vend te caktuar ....
Ka ndonje program te vecante per Formatim te "Detyruar me force" ... ?
Shendet! [/qb]
N.Q.S. digjon noi zhurme te cuditshme te HD gjate 4% te formatimit (si tipi i trrrrrrr) dhe nqs Hd eshte IBM /pf/images/graemlins/laugh.gif , harroje se s'behet gje, edhe low level format ti besh ... Mos humb kohe po ik merr noi tjeter...!

j.

VisiSystemS

Primus registratum

Ndoshta mund te kete ndonje error hdd.Beji njehere CHKDSK ne dos dhe me pas formatoje me komanden format c:/u sepse u-ja i ben edhe kontroll hdd-se gjate formatimit.Shpresoj se do funksionoje

dimir

Forumium praecox

Kerko ne internet nje program
Eraser dhe provoje te fshish gjithçka ne hardisk pastaj provo ta formatosh.
ose kontrollo me Norton System Works me 4 disketa botimi per problemet qe mund te kete.
Une jam i specializuar per te nxjerre infomracione nga HDD e demtuar dhe jo per ti riparuar ato megjithate provoji keto.

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Djema kur e bej format HDD sa arin 4 % delm nje :
" Trying to recover allocation unit 42,295" .

Dimir si mund te kontaktojme bashke sepse edhe une jam ne tirane...

shendet.

GuJack20

Primus registratum

Trying To recover Allocation Unit .... eshte error ne hardware. Mos u lodh kot lal me programe sepse nuk eshte diçka qe mund te zgjidhet me soft.

Maksimumi qe mund te besh eshte te krijosh nje particion me Partition Magic qe te jete pertej clusterit te demtuar...ndoshta ashtu do te mundesh ta shfrytezosh HD edhe per ca kohe derisa (dhe kjo eshte e sigurt) ai te vdese fare. /pf/images/graemlins/frown.gif

Pershendetje
GuJack20