Harap trashegime!

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Harap trashegime!

I second that !!!!

/pf/images/graemlins/wink.gif

ps. Mossssssss !!!!

Nuk fejohem me kurre tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!!!

Le_Routard

Forumium maestatis

Harapo me termen eee? U trashegofsh plako!

Ore po tani car do bosh me haremin?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ula laaaaaa HaRaPuShI o feju /pf/images/graemlins/wink.gif

e hengre dhe ti kete *oqe ullini mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: L_R mos do me e zevenesu ti /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

shi shi po munohen me i lajt hakun /pf/images/graemlins/laugh.gif

TDSH

Primus registratum

Shi shi dreqi...sa shpejt me tradhetove mer...mire pra mo harroje ate garancine per ne amerike!!!

FALKO

Forumium maestatis

Une thashe se po tallej HaRaPi, ky qenka fejuar vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif kush te genjeu mo ? /pf/images/graemlins/tongue.gif Po mire tani si i behet me haremin , a do na e japesh ne qe jemi akoma beqo e :smash:
Hajde te trashegohesh edhe ishalla ta mbledh rripin nuçja e behesh djale i mbare :thumbsup: :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]Uroj mikun dhe vellain tim harap per fejesen![/qb]
Nuk di ne vuaj nga memorja! Por me duket si kthim haku ky /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt me cun ne kry te vitit Harap :rockband:

butterfly

Primus registratum

Moos, u fejuan te gjihte. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif Po ne te tjeret??? :confused: :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

Shume urime Harap. /pf/images/graemlins/smile.gif Perhere i lumtur qofsh, e ruaje kete sensin e humorit qe ke tani!

Elian

Primus registratum

Une nje gje s'marr vesh, pse hapni muhabete qe sjellin panik ne popull.
Harap, beqar ke per te ngel gjithe jeten, bashke me Mandin, qe hap tema te tilla per tu hakmarr /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Mando dente per dente,
ja fute ksaj rradhe,
e hape ti thashethemin per harapin /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Une te njof,e di se je mashtrus /pf/images/graemlins/smile.gif !

PrInCiPiEl

Primus registratum

/me Baaaannnzzzaaaaaaiiiiiii

Urime o Harap /pf/images/graemlins/smile.gif

Harap == Ninja Warior Wanna BE ! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

enton

Primus registratum

Perderisa i zoti i punes nuk pergjigjet dicka ka. Ose sarin te mesohet me stausin e ri ose eshte.. ku di une.
Aj te trashegohet e ne koken e Mandit ne te tilla raste ta shperblefte Harapi dhe ne /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

kukuuu po kush e ka hanger ket rren bardalike! pfffffff o HaRaP shyqyr i paske gjet do qofte me ta besu rrenen.

o popull shkoni neper shpija se nuk ka aheng! harapi asht beqo /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blue
o popull shkoni neper shpija se nuk ka aheng! harapi asht beqo
çfare thua ti moj, ne po presim te shtrohet lengu ti thua eshte beqo akoma, po hajde se po e martojme me zor te mbledhim edhe ne mendjen nje here e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :sleep: :smash:

H

harap

Guest

e sa njerez te mire ka bota.
sa shume me duan edhe i dua disa /pf/images/graemlins/smile.gif
si eshte puna vetem une them te verteten sme beson njeri , Mandi genjen e besojne /pf/images/graemlins/smile.gif
nje gje se marr vesh as te fejohesh e martohesh ste lene rehat.jam feju per vete mer /pf/images/graemlins/smile.gif
o Mandi kot e ke se tashi qe te me dal nami i martuar do me rritet me shume popullariteti kshuqe mos u lodh shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
se burra e martuar jane me te preferuar.
ej se harrova po po tju jap lajmin qe jam divorcuar e besoni /pf/images/graemlins/smile.gif ????
se di se ca po ndodh po une mund tju them se po jetoj lulen e rinise. ju vazhdoni te diskutoni rreth meje.
ato qe merziten per mua mos tu vene veshin fjaleve te hallkut.
Blue po me pelqen ne mendime /pf/images/graemlins/smile.gif
dojne edhe ftesa pa le.
ej kot e keni more se nuk humbasim kot kot jo.
si thoni ju bera ndopak lemsh??? /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

edhe se harrova haremi eshte me kushtetute deri ne vdekje i imi /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]edhe se harrova haremi eshte me kushtetute deri ne vdekje i imi /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po u martove Nderrojne ligjet ... HAjt U bofsh bab e Rapo cere me te thone tjeter ... Vetem me thuj si te ndodhi te pakten te mos e boj ene un kte gabim ....