Hapet Xhamia e Parruces

H

harap

Guest
Hapet Xhamia e Parruces

Inagurohet sot Xhamia e parruces.Dicka kryeveper.

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: Hapet Xhamia e Parruces

Harap tash nade, misdit, darke aty je ti e?
Pse sthu ti se paskan ba sevap me ty se at xhamin tjeter e ke pas lerg /pf/images/graemlins/laugh.gif, perzoten ma mir te kishin rregullu noj rruge se per xhamia e kisha sna kan lan keq.

genci

Primus registratum
Hapet Xhamia e Parruces (Foto)

xhamijaparruces.jpg

alban bala

Primus registratum
Re: Hapet Xhamia e Parruces (Foto)

O Zot çfare mrekullie. kam kohe qe jam larg shqiperise dhe kur isha veren e shkuar e lashe ne fazen e punimeve. por ja qe paska perfunduar. isha kurioz ta shihj xhamine te perfunduar dhe tani qe e shoh te perfunduar jm me te vertete i lumtur. e gezofshim xhamine e re. pershendetje nga onuri

hells_kitchen

Forumium praecox

Shume e bukur megjithse une kisha mendimin se pjesa me e madhe e krahinave veriore jane te fese katolike sidomos ana merditore edhe ajo shkodrane e lezhjane ....
Por megjiate nje kryeveper totale .... Urime dhe ta gezojne e mirembajne ishalla /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

ssssssss

Primus registratum

he mer mo kryeveper.ku e ka kryevepren kjo mer yahooo.kush e ka ndertu ket meqe ra llafi,dhe kush eshte arkitekt eeee???gjithsesi e gezofshi dhe e mirembajtshi.

Guest

urime per xhamine e re.shume e bukur,me te vertet nje mrekulli.une pyes vedin se si ka mundesi qe jan qu qe te gjithe me ba xhamin e re e sa ma te madhe.... e kisha te reja sa ma te medhaja kompanjolin e kishes se fretetenve sa ma te nalte...(une personalisht i perkas besimit katolik)mu sincerisht me duken shume ne kontrast me shume gjana tjera qe kena shume ma nevoje si psh:pak rruge me asfalt???? nje spital me kushte humane????rrjetin e ujesjellsit???rrjetin elektrik??? pra tham une :se ndoshta me te njejtat lek qe harxhojne cdo dit per kisha e xhamia mund te bajne gjana shume ma te dobishme per te gjith shkodren.sipas mejet mjaftojne boll nje kishe e nje xhami ne shkoder.

Tarasi

Primus registratum

per mendimin tem xhamia e re e parruces nuk me duket aspak kryeveper. Dakort u shtua edhe nje xhami me shume ne shkoder. Shpejt besoj do hapet edhe nje kishe ne kala edhe do bana rehat masandej.:) E mbeshtes parashkruesin qe kena nevoje per dicka tjeter larg kishave e xhamijave. Dhe kjo jo ne kuptimin fetar (secili te ndjeki ritualet e besimit te vet si ti doje qejfi) sesa ne ate logjik dhe progresist.

genci

Primus registratum

Duket qarte qe nga replikat gati te gjithe jetojme jashte Shkodres e jashte vendit, prandaj shume gjana nuk i dijme, gjana qe e gjithe shkodra i din, dhe ne fill kercejm perfundime te gabume.

Eshte me mire te behet pytja ne fillim: Kush e ndertoni?

Pergjigja: Xhamia u ndertua nga firma Fishta.
Firma Fishta e ndertoi me lekt e veda, dhe
kur filloi punen nuk premtoi date mbarimit sepse ajo varej nga mbarvajtja e firmes.(me sa di une)

Pra xhamia nuk u ndertu me fonde te shtetit ose bashkise. Pra bashkia nuk eshte se ndertoi xhami dhe la rruge pa ndertu..Ndertimi i xhamis nuk pengon qe rruget te ndertohen.

E verte.. me mire do ishte te beheshin rruge, edhe une ashtu mendoj,
por kete detyre dhe fonde per kete ka bashkia, jo Privati. A te thot kush ty se si me i harxhu lekt qe ke fitu ti me mund????

Kryveper apo jo, ate e ndertuan shkodrant. Per kete Jam Krenar
Xhamia u ndertu ne turallin ku ka existuar me perpara. (Mund te shifni foto te asajt ne galerin e Shkodres )

P.S Ne kohen e "arte" te Shkodres si epiqender tregtie, cdo lagjje e saj ka pase xhamine e vet.

Guest

i dashtun shkrimtar <Shkoder ZEMER>
une jam shume dakord me ty se qdo kush mund te baje qte doje me paret e veta, une kam pershtypjen se ti i jep shkrimit tand shume ngjyre fetare i cili nuk eshta qellimi im me beso.por me duket shume e pabesushme se nje firme private mund te beje ne ndrtim te tille pa asnjefare perfitimi..ti thu se Xhamin e ndertoi firma FISHTA? sipas mejet ketu fshihet ndokush mrapa se kush mund te jene ato po te le ti imaxhinosh ti vete???
e zeme se ashte e vertet se e bani nje firme private???? si nuk mendoi kjo firme se besimtaret e kan gati te pamujtun ta frekuentojne se ne Zdralej ashte e pamundun te kalohet prej gropave e ujit,prej pa ndriqimit,pre pa rugeve, as me makin,as me motorr,as me kambe, veq me helikopterr mund te shkohet prej stadiumit te xhamia,prej qinarit te xhamia,prej ndocajt te xhamia etj etj....pra ketu o vella ka shume kontrast, teper ,teper!!!
ti shkruan:Kryveper apo jo, ate e ndertuan shkodrant. Per kete Jam Krenar!!!
pergjigje:as kishat e as xhamiat nuk i ndertuan shkodranet,pse nuk provoni o vlla me shku neper shpiat e shkodraneve e me i pyet se per qfare kane nevoj te ndrertojne??????
ti shkruan:p.S Ne kohen e "arte" te Shkodres si epiqender tregtie, cdo lagjje e saj ka pase xhamine e vet.
pergjigje:ti je vet i vetdijshem se shkodra jo vetem qe nuk po kalon nje <kohe te arte> por tham se po kalon kohen me te zeze qe ka kaluar ndonjehere apo jo???pra o vlla jena ala shume larg kohes se arte qe ka qene dikur ti kthehemi realitetit e te hapim syte e te mos flasim me fanatizem----------

Leshatani

Primus registratum

Kame udhetuar neper tere Shqiperine dhe jame gezuar shume kure e pashe se e keni ndertuar vendin tuaj-tonin me bukur se Parisi e Londra. E vetmja gje qe ju mungonte ishte edhe nje Xhami dhe ja kete e ndertuat tani.
Ju lumte.
Javen tjeter posa te mberrij ne Rinas do te mare taxin deri ne shkoder ta vizitoj xhamin tuaj, por njehere do ti ha nja "3-4 kalanica me pasul".

hawk

Primus registratum

Ato te shtepise teme jan dakord me kete ndertim dhe te jesh i sigurt se arrijm deri tek xhamia,mas u ban marak.

Me sa di un nuk asht hap hala xhamia!!

Legjionixx

Forumium maestatis

o lesh ,Leshatani

se pari duhet te shkosh ne kishe me stomakun e fryer me pasul ''groshe'' e aty bere ate pune ,se ne xhami per te hy ,se pari duhet te cojme te berberi''me ta pre dhe me te pastru'' se flliqerite si ti kot jetojne ??