Re: Hapet Xhamia e Parruces (Foto)
i dashtun shkrimtar <Shkoder ZEMER>
une jam shume dakord me ty se qdo kush mund te baje qte doje me paret e veta, une kam pershtypjen se ti i jep shkrimit tand shume ngjyre fetare i cili nuk eshta qellimi im me beso.por me duket shume e pabesushme se nje firme private mund te beje ne ndrtim te tille pa asnjefare perfitimi..ti thu se Xhamin e ndertoi firma FISHTA? sipas mejet ketu fshihet ndokush mrapa se kush mund te jene ato po te le ti imaxhinosh ti vete???
e zeme se ashte e vertet se e bani nje firme private???? si nuk mendoi kjo firme se besimtaret e kan gati te pamujtun ta frekuentojne se ne Zdralej ashte e pamundun te kalohet prej gropave e ujit,prej pa ndriqimit,pre pa rugeve, as me makin,as me motorr,as me kambe, veq me helikopterr mund te shkohet prej stadiumit te xhamia,prej qinarit te xhamia,prej ndocajt te xhamia etj etj....pra ketu o vella ka shume kontrast, teper ,teper!!!
ti shkruan:Kryveper apo jo, ate e ndertuan shkodrant. Per kete Jam Krenar!!!
pergjigje:as kishat e as xhamiat nuk i ndertuan shkodranet,pse nuk provoni o vlla me shku neper shpiat e shkodraneve e me i pyet se per qfare kane nevoj te ndrertojne??????
ti shkruan

.S Ne kohen e "arte" te Shkodres si epiqender tregtie, cdo lagjje e saj ka pase xhamine e vet.
pergjigje:ti je vet i vetdijshem se shkodra jo vetem qe nuk po kalon nje <kohe te arte> por tham se po kalon kohen me te zeze qe ka kaluar ndonjehere apo jo???pra o vlla jena ala shume larg kohes se arte qe ka qene dikur ti kthehemi realitetit e te hapim syte e te mos flasim me fanatizem----------