Hap blog.abcshqip.com!

Albforumi

Primus registratum
Hap blog.abcshqip.com!

</p>

copress_logo_blog-av2-150x150.png
Duke e parë suksesin e blogjeve emri.blog.al isha duke menduar për një projekt që e kam pas në mendje që një kohë të gjatë por që më ka munguar vullneti ti hyjë kësaj pune. E veqanta e këtij projekti është se tematika në këto blogje që do të përdoret nuk mund të jetë për informatikë/internet/tutoriale por do të jetë mbi kulturën shqiptare, gjuhësinë dhe letersinë, historinë shqiptare etj… sepse blogje me këtë tematik ndoshta po mungojnë andaj mendoj se nuk është një ide e keqe, nuk është ide e vjedhur dhe deri dikund është goxha unike.</p>

Blogjet për informatikë, për tutoriale, ato personale etj… ndoshta duhet të ju lëshoj pakz rend edhe blogjeve kulturore
icon_smile.gif
sepse interneti shqiptar sipas mendimit tim ka nevoj për to.

Këtu do të citoj një postim që kam shkruar tek forumi i abcShqip ku e kam bërë njoftimin për herë të parë. Artikullin mund ta lexoni këtu por edhe mund ta lexoni edhe në blog.</p>

Anëtarë të nderuar të abcShqip.COM tash faqja jonë ju mundëson juve të keni blog tuajin personal emri.abcshqip.com vetem duhet të respektohen disa kritere e ato janë:</p>

[-] Natyra e blogut duhet të jetë shoqëror d.m.th nuk duhet të ketë lidhje me informatikë/IT/tutoriale etj por temat që merren parasysh janë:
- Kulturë
- Histori
- Gjuhë Shqipe dhe Letersi
- Blog ku mund ti paraqesin aftësitë e tyre krijuese
- dhe ndonjë ide tjetër që ju vjen juve në mend
[-] Në blog gjithsesi duhet të ekzistoj një banner i abcShqip dhe i Kosoft (sepse falë tyre ne sot ekzistojm)
[-] Blogjet që tregojn mosaktivitet brenda muajit do të fshihen por më përpara do të bëhet njoftimi i autorëve të tyre
[-] Blogjet në fillim do të kenë të vendosur themen zyrtare të abcShqip por mund ta ndryshojnë atë sipas shijes së tyre apo ta modifikojn
[-] Qëllimi i ynë është ti ndihmojm sado pak këta persona që kanë vullnet dhe nuk kemi ndonjë qëllim përfitimi
[-] Numri i blogjeve është i kufizuar d.m.th janë vetëm 5 blogje për fillim, varet nga suksesi i këtij projekti ndoshta do të shtohet numri</p>

Ndoshta do të pyesin pse është e kufizuar përmbajtja e blogut por ne si qëllim kemi edhe pasurimin e internetit shqiptare edhe me blogje unike e jo vetem për informatikë e gjëra te tilla.
Blogjet që hapen pastaj tregojn mosaktivitet brenda muajit do të mbyllen edhe do të ju lëshojn vend krijuesve të tjerë dhe të të interesuarve të tjerë për ta pasur një blog të tillë.
Blogjet duhet të kenë një banner të abcshqip sepse ai ua mundëson juve një blog të tillë dhe një banner të kosoft sepse ata na përkrahën gjithë kohën në realizimin e qëllimeve dhe projekteve tona duke na siguruar domenin, hostin, pastaj na kan shtuar hapësirën në host kur kemi pasur nevoj e ndihma të tjera.
Në blog ne nuk do të vendosim asgjë që do të na sjell ndonjë përfitim p.sh. Kosoft Ads ose Google Ads etj.
Numri është i kufizuar për momentin por në të ardhmen nqs do të ketë sukses (që shpresojm se do të ketë) do ta rritim, për momentin është 5.</p>

Ta them të drejten jam mjaft optimist për këtë iniciativë por varet edhe nga dëshira apo vullneti i persoanve që të punojnë/krijojn.</p>

Gjithë të mirat
Graniti</p>

Pra nqs jeni të interesuar për të pasur një blog të tillë duhet së pari të regjistroheni në forum (këtë e vendosëm vetëm për ta shtuar numrin e anëtarëve sepse është i vogël) dhe ta bëni kërkesen në temën përkatëse.</p>

Ky artikull eshte marre nga: http://granit.blog.al/?p=182. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://granit.blog.al/?p=182