Halo-Combat Evolved

Wii

Grupi i të moçmëve!
Halo-Combat Evolved

per te gjithe ato qe u pelqen genere sparatutto nuk kane ku me gjet loje me te bukur deri tani te ketij lloji.i ambjentuar ne nje planet me nje unaze rreth tij ,me harta qe kalojne nga ata mbi toke ne nentoke arme te llojllojshme,makina si jeep-et,ghost,scorpion etj
vehicles_banshee.jpg
bunshee
vehicles_ghost.jpg
ghost
vehicles_scorpiontank.jpg
scorpion(ai qe kam me qejf sidomos kur leshon ndonje rakete mes nje batalioni armik)
vehicles_warthog.jpg
jeep-i
sa per arme ju tregoj ata qe me pelqyen me shume
weapons_assualtrifle.jpg
mitralozi
weapons_sniperifle.jpg
snajperi
weapons_rocketlauncher.jpg
bazukat(duhen per te zgjidhur pune ne rast tankesh armiqsh ose nje sulmi te fuqishem armik
etj etj ...une lojen mreme e mbarova dhe fundi eshte me nje xhiro te gjate per te shpetuar nga nje shperthim
tani jam ne pritje te halo 2

personazh

Valoris scriptorum
Re: Halo-Combat Evolved

arma e preferume eshte sniperi, qe te palos me nje goditje dhe shoot gun qe palos 5 aliene me nji goditje.

Wii

Grupi i të moçmëve!

ore snajperi mir e mir po imagjino si ndihesh kur hypen te scorpion qe e hap rrugen me gjyle si i thuhet asaj.

personazh

Valoris scriptorum

pak zgjat ajo pjesa me scorpion e mori e mira, se vallaj si te filmi "Njeriu me top" ndiheshe. bam andej e bam kendej, se hiqja doren nga te shtenat.

ore, po me ka çmen ajo pjesa e parafundit me ato tubat, qe kishin ate venin e mçefet ku duhet te hidhje bombem.

Wii

Grupi i të moçmëve!

ne fillim shtyp nje buton qe hap tubat dhe dalin reaktoret jashte.duhet ti dalesh nga ana tjeter e tubit (mundesisht kur terhiqen tubat) dhe ti hedhesh minat me dore.keshtu eshte menyra me e mire.normalisht duhet te ruhesh nga ato robotat qe fluturojne...prit prit se e bukura do vije pas pak.pasi te shperthesh reaktoret ke 5 minuta per te dale nga anija...(imagjino sa osh anija)... e si do dal thua ti....shife vete.pergatitu per nje spektakel te papare ndonjehere.

personazh

Valoris scriptorum

robo, e kam "çliru" Halo-n qe javen e pare qe e mora. loje qe do ti kushtosh qamet kohe dhe nerva, ose perndryshe te zgjat 1 muaj ta luash 1-2 ore ne dite.

ate pjesen me tuba e kam kalu ndryshe nga ajo ç'me shpjegove (ose me sa kuptova une). tek ajo hapsira ku hidhen bombat, mund te futesh nga siper. dmth, jane ca hapsira aty ku jane panelet qe hapin tubat, ne te cilat mund te hidhesh dhe bie mu siper vendit ku duhet te hedhesh bomben. ulesh dhe ecen ulur por mbrabsht, duke patur kujdes se mos bie poshte. bie tamam mu tek vendi ku sapo u shkeput tubi dhe aty duket ajo hapsira e kuqe ku hedh bomben. e keqja eshte qe kte veprim duhet ta perserisesh 4 here, sepse nuk ke kohe te rikercesh siper sepse te vret bomba qe plas.

Furor Aquila

Primus registratum

Afer fundit te lojes jam une.....por nuk me pelqeu shume se kishe gjera te perbashketa me Half Life (the first one). Nuk eshte shume origjinale dhe hartat perseriten shume.

Wii

Grupi i të moçmëve!

sme kjtohet se ne cilin version e kam luajtur po prape goxha i veshtire ka qene edhe ne ate version.