HALLVA, si dhe pse...

Anana

Primus registratum
Re: HALLVA, si dhe pse...

me duket se hedh miell e sheqer ne tigan edhe e llukucit. Ndoshta dhe ndonjecik uje. Provoje e na thuaj si doli:)
 

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: HALLVA, si dhe pse...

Ne fillim skuq miell dhe vaj (gjalp) bashke.
Pastaj i hedh sheqerin e i perzin serish bashke.
Manena uje te nxehte dhe fillon ta perziesh mire qe te mos behet topa- topa.

Jam tuj pertu me shkrujt ma shume, se kur menoj se duhet nja gjyse ore o me shume vec tuj perzi miell e sheqer , me kalon deshira me e honger /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

blendiys

Primus registratum
Re: HALLVA, si dhe pse...

Une e di qe ne fillim skuqet mielli deri ne ngjyre,pastaj shtohet uje i valuar (sipas masave) dhe perzihet deri sa te mos kete kokrriza.Se fundemi shtohet sheqeri perseri duke e perzier rregullisht.
 

blendiys

Primus registratum
Re: HALLVA, si dhe pse...

Se harrova.Perse behet?,per nate Kadri dhe kur shpetoje nga ndonje aksident.
S'keni faj ju rinia e sotme se e keni zevendesu me tiramisune. /pf/images/graemlins/tongue.gif
 

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: HALLVA, si dhe pse...

jo mer jo se skom nevoj as per tiramisu e as per viagra...po di qe osht edhe nji omelsin tjeter qe e qujn hasude :shrug:
 

blendiys

Primus registratum
Re: HALLVA, si dhe pse...

Hasudja bohet me niseshte.Si,qysh,tek,nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Princesha

Primus registratum
Re: HALLVA, si dhe pse...

se kam dit qe keke hallvaxhi i madh ti /pf/images/graemlins/smile.gif

mu per vedi s'm'shijon hic :shrug:
 

sweet eda

Primus registratum
Re: HALLVA, si dhe pse...

behet ashtu sic thote Blendi, edhe hasudja pak a shume njelloj, vetem se hasudes i hidhet niseshte per t'u trashur me easy

una dje hengra hallve me arra
 
Top