Half-Life 2

GuJack20

Primus registratum
Half-Life 2

Hej. Mora vesh qe sapo ka dale, (ose akoma jo) Half-Life 2. Une per vete spo arrij ta gjej. Grafika thuhet qe ka pesuar ndryshime te medha.

si_halflife2_07_lg.gif

Kush ta gjeje i pari te thote nje llaf ketej. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gibson

Primus registratum
Re: Half-Life 2

GuJack20 ke kapur nje teme shume interesante, si i thone llafit ma more prej goje! Half Life 2 konsiderohet si nje vazhdim i denje i volumit te pare qe sic dihet eshte madheshtor ne historine e vidiolojrave. Te siguroj qe nuk ka dale akoma (po e pres si ujin e paket!). Do te njoftoj nqs marr vesh ndonje gje te re.

aspahiual

Primus registratum

genci88

Primus registratum

Po te beni Upgrade mos blini nVidia graphics card. Vete developeri i Half Life 2 (Gabe Newell) tha qe loja ecen 50% me mire ne kartat grafike ATi. (compared with the cards in the same price range).

aspahiual

Primus registratum

4Genci88
Eshte politika qe luhet ashtu o trim

p.s Nuk po them qe Nvidia eshte me e mire se ATI

GuJack20

Primus registratum

Hey....

Half-Life 2 eshte ne duart e klienteve te Valve qe me 16 Nentor ne ora 00:00.
Kane dale shume versione te crackuara.
Me i perhapuri sigurisht eshte ai i Emporio (nja 3.9GB) por qe sapo doli u ndalua nga vete Emporio sepse kishte buge. Pritet prej 3 ditesh dalja e HL2 Repack Proper Emporio por qe pas burgosjes se perfolur te MaddoxX (pergjegjesit te perhapjes ne underground te CS:Source) eshte vonuar goxha. Dalja pritet ne ora 01:00 me oren e Tiranes.

Informohu me shume. #1.6 on Efnet (Emporio official channel)

durrsaku

Forumium maestatis

Une po e shkarkoj, jane 3.87 Gb.Vetem me sqaroni pak me mire...half-life 2 eshte version i fundit i Counter Strike se s'para ja them shume ktyne lojnave ?

xhaxhi_eli

Primus registratum

T'rafte noj gja e lehte siper Geso, se te medhajat te mbysin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ai variant eshte DVD image /pf/images/graemlins/smile.gif
Merr noj Alcohol 120% per te kriju nji virtual DVD-ROM. Ne ruje image se une po pertoj ta ownload dhe vete /pf/images/graemlins/smile.gif
T'vi ta marr noj dite me HDD

durrsaku

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif Prit i here se qeka ene i version tjeter qe shkon te 4 Gb e ca po DVD dhe po .iso.Ky qe po shakarkoj eshte gjithmone .iso...Alkolin e kom gati :tipsy:

GuJack20

Primus registratum

.ISO me sa di une nuk ecen asnjera.

Emporio e nxorri variantin e vet qe eshte Steam Rip dhe i ngjeshur me Winrar eshte 1.46 GB po ashtu edhe AXPi.

Si loje eshte fantastike, ambjente te llahtarshme...

Mezi po pres HL:S

durrsaku

Forumium maestatis

Qeka me t'futme m'duket, para pak minutash pashe nje tjeter afersisht 2.97 G :sleep:

edit

Primus registratum

hl2large.jpg
si_halflife2_05_lg.jpg

HALF-LIFE 2
COUNTER-STRIKE
Nuk e di se sa do te punoje kjo URL.Tek kjo e kam mare eshte gati 366MB.Kush te kete fat.
Serial:5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY

durrsaku

Forumium maestatis

Mua me jep qe kodi nuk eshte i vlefshem.Duhet nje serial tjeter se kte e zure ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kenti

Primus registratum

tani po e shkarkoj dhe une po me duket pak si e cuditshme qe nje loje me gati 4 giga te mblidhet deri ne 360 mega.do jete ndonje demo

GuJack20

Primus registratum

Linku i postuar nga VIRUS-24/7 eshte per version zyrtar te Counter-Strike dhe qe te luash do te kerkohet regjistrim ne Steam.
Counter-Strike nuk eshte 4 GB por aq (nja 400MB).
Half-Life2 eshte 4 GB.

Enion

Primus registratum

Half Life 2 eshte edhe 1,24 GB ne rar, te pakten keshtu e kam pare tek disa.

edit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] Mua me jep qe kodi nuk eshte i vlefshem. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
OK
C'do gje ka nje kufi.E mendoja qe ky serial do dilte i pavlefshem se nuk jam vetem une apo ju qe kemi perdorur kete serial.

Nuk e di e kupton Security te c'do lloj programi.
Le ta theme sa di,c'do download qe behet nga server ose website i tyre qe ben shkarkim IP regjistrohet(sigurist jo realja)por e internetit dhe ata bejne balancin,sa shkarkime jane bere dhe sa blerje.
Detyrimisht ata dalin me humbje,se jane bere P.SH 100 shkarkime dhe vetem jane blere 2.

Dhe kur lidhesh me Internetin dergojne direkt numrat Black-List ne security te programit.
dhe nuk te le qe ta instalosh,ose nuk te hapet me
te kerkon numer regjistrimi prape,etj,etj.

Une nuk kame komjuterin tend qe te Delete nje dy
file tek Regjistri qe te mos figuroje programi apo loja tek komjuteri yte.

Dhe me ate numer kushedi se sa vete e kane instaluar.
te them te drejten nuk e dija se shkarkimin e beje direk nga Webi tyre,kujtoja se ishte nga ndonje Server te warez :confused:

Thanks VIRUS-24/7

durrsaku

Forumium maestatis

Mos u nxef mer Mondi se nuk te vrame si ushtaret e Counter Strike /pf/images/graemlins/smile.gif
Une shaka po beja, nqs nuk punon durim !