Guest Posts

Albforumi

Primus registratum
Guest Posts

di
</img>
di
</img></p>

postime-tjer.jpg
Për të gjithë ato që ndjekin Blogun tim do e ken vën re që të gjitha postimet bëhen nga vet unë. Duke qënë se dua të lancoj edhe disa anë të tjera të blogut, atëher nuk do kisha shumë kohë ti tregoja një përkujdesje të madhe postimeve. Pikërisht për këtë gjë un dua ti jap mundësinë të gjithë atyre që duan që të postojnë lajme në RomeoLab.Com</p>

Cfarë është Guest Posting?</p>

Guest Posting është lejimi i postimit të lajmeve të ndryshme në Blogun tënd nga persona të jashtëm. Këto persona nuk kan një numër të caktuar apo selektim të caktuar. Mjafton materiali të jet i mirë edhe secili prej jush mund të bëhet postues.</p>

Shpërblimi</p>

Interneti në Shqipëri kohët e fundit ka pësuar një rritje të madhe edhe fitimet në të jan bërë të mëdha. Un personalisht Blogun tim e kam për pasion edhe jo për monetizim, kështu që un NUK do ju mund t’ju shpërblej me para për këtë gjë. Ndoshta në një pikë më të vonë nuk i dihet por për momentin mund t’ju ofroj këto gjëra:</p>

Një box të Autorit në fund të postimit me linkun e faqes tuaj apo llogaris Twitter. Kështu do të merrni goxha vizitues nëse artikulli është i suksesëshëm.
Të gjitha linket aty do jen “Follow” kështu që do të merrni një Backlink nga një faqe me PR 3.
Një ekspozim tek lexuesit e RomeoLab të cilët jan konstant edhe mbi 70 të nënshkruarit në RSS Feed.

Ndoshta për shumë këto nuk jan shumë, por kjo është maksimalja që mund të ofroj për momentin. Në rradhë të parë tek blogu im vjen pasioni e dëshira pastaj paraja.</p>

Kë po kërkoj?</p>

Si e thash edhe më lart secili është i mirëpritur, mjafton dëshira edhe pasioni. Megjithatë ka një sërë kriteresh që duhen përmbajtur edhe që më bëjnë mos të pranoj të gjithë postimet. Duke qën se në Blog i vej rëndësi postimeve me vlerë atëher do doja të qëndroja prap tek e njëjta zonë. Disa kritere janë:</p>

Duhet të jenë shkruar në gjuhën letrare shqipe (nuk them perfekte por të jenë mëse të kuptueshme)
Duhet të mos jenë lajme shabllon që i gjen në të gjitha faqet (p.sh Microsoft nxorri Bing)
Duhet të jen shpjeguar qartë, mundësisht të shoqëruara edhe me figura
Nuk duhet te jenë të kopjuara nga diku, nëse jan të përkthyera nuk ka problem por jo përkthim 1 me 1, thjeshtë të merret esenca e artikullit.

Dua t’ju kujtoj se jo të gjitha temat e dërguara do të postohen. Në fillim do të bëhet selektimi i tyre.</p>

Gjithashtu duhet të them që postimi duhet të jet në një nga kategoritë e Blogut tim. Tutorialet janë shumë të mirëpritur edhe do i jepet shumë përparësi.</p>

Si të aplikoj?</p>

Mjafton të leni një koment këtu në temë. Unë do ju kthej përgjigje ose do ju kontaktoj me e-mail (nëse e keni vën të saktë). Gjithashtu mund të përdorni formën e kontaktit për të më shkruajtur. Nëse keni pyetje përdorni sërisht formën e kontaktit pr më shumë.</p>

Guest Posts është një postim nga: RomeoLab.Com</p>

RomeoLab
</img>
RomeoLab
</img>
9iH_IqXYTVM

Ky artikull eshte marre nga: http://www.romeolab.com/?p=2156. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.romeolab.com/?p=2156