Google prodhon leter higjienike

Albforumi

Primus registratum
Google prodhon leter higjienike

Nëse ju kujtohet artikulli i para një viti për Google dhe “ambiciet” e tij, atëherë do të thoni se edhe prodhimi i letrës higjienike është në planet e gjigantit të internetit. Në fakt bëhet fjalë për një markë të njohur vietnameze për prodhime higjienike. Aq sa duket tërheqës emri “Google” që ndoshta edhe mund të ketë ndonjë kuptim në gjuhën vietnameze, por aq më tepër tërheqës duket përshkrimi i produktit në paketim – “100% Virgin Pulp”. Ata që e kuptojnë fjalën “pulp” në anglisht, i kisha lutur që të më japin një ide se për çfarë konkretisht përdoret ky produkt.</p>

Google_Leter_Higjienike.jpg
<p class="wp-caption-text">google</p>

via Weird Asisa News

Shperndaje kete artikull:

k.png

ngjarjet.png

lajme.png

lexoje.png

votoje.png

email_link.png

printer.png

digg.png

facebook.png

live.png

myspace.png

stumbleupon.png

technorati.png

twitter.gif

delicious.png

googlebookmark.png

sphinn.gif

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.mbreti3gut.com/?p=1992

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Google prodhon leter higjienike

Pulp është pasta që prodhohet nga fibra e drurit për të prodhuar letrën. Pasta (pulp) prodhohet mekanikisht (shtypje e drurit derisa fibrat të shkëputen nga njëra-tjetra) ose kimikisht (Kraft pulp) me anë të metodës Kraft (linjina - lidhësi natyral i fibrave të drurit- eliminohet për të p¸erftuar një pastë të bardhë e cila prodhon një letër të bardhë, zakonisht e përdorur për libra cilësorë ose revista).

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Google prodhon leter higjienike

P.S. Virgin pulp në këtë rast përdoret për pastë të përftuar direkt nga druri pa patur ripërdorim letre. Pra, kur fshin menderen i bie që po përdor një copë druri të pastër e cila mund të përdoret për shumë aplikime më të leverdisshme.