Google nxjerr browserin e ri Chrome

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit
S

Scorpion

Guest
Google nxjerr browserin e ri Chrome

Google, "sunduesi i internetit", ka nisur shfletuesin e vet të internetit Chrome për t’iu bërë konkurrent Internet Explorerit dhe shfletuesit tjetër alternativ Firefox.
Shfletuesi i ri nga Google është dizajnuar ashtu që të jetë më i lehtë dhe më i shpejt në mënyrë që të mund të përballet sa më mirë me aplikacionet e ardhshme të uebit të cilat më së shumti do të mbështeten në video dhe multimedia, shkruan BBC.

Hapi i parë është lansimi i versionit eksperimental (BETA) për Windows i cili do të jetë i pranishëm në rreth njëqind shtete, derisa versionet për sistemet operative Linux e Macintosh do të janë në dispozicion diç më vonë.

Google edhe më tutje vazhdon më zhvillimin e aplikacioneve të internetit të cilat po bëhen çdo ditë e më të pranishme, siç janë Google Maps apo Picasa në të cilën mund të shfletohen fotografitë.

google_chrome.jpg

Ketu mund qe ta downloadoni shfletuesin e ri nga Google

Shkarko browserin Google Chrome

Al-Punk

Still here
Re: Google nxjerr browserin e ri Chrome

Une e shkarkova, por menyra e renderimit te faqes eshte e ngjashme me te IE dhe me e avashte se Firefox per momentin. Ndoshta ngaqe merr persiper validim XHTML para ngarkimit te struktures per shikim

SiL3nT

Super Moderator
Anëtar i Shtabit

Dhe une e shkarkova po nuk me pelqeu
smirk.gif
Firefox i pavdekshem :p

ArmageddoN

»¡« PòWêΓeD ßÿ sÿÑd┌σm »!«

Bona Muj Me Ket Google Chrome, Megjithse Kom Dhe Firefox Skam Pas Asnji Ankes. Mbi T'gjitha Ka Lehtesira, Apo Tani Qe Kan Bo Design Te Rri.