Gmail!

Sineri

Forumium praecox
Re: Gmail!

Edhe unë kam goxha do ftesa. Kush ka dëshirë të getë Gmail me kapacitet 1000 MB le të lajmërohet.

GuJack20

Primus registratum

rjam...ftesat te jepen automatikisht nga sistemi kur ke nje sasi kohe qe perdor gmail...

GuJack20

Primus registratum

Duhet te te dergojne cunat nonji nga ftesat e veta pra...dhe masanej ti regjistrohesh dhe ke nje kuti tenden postare tek Gmail me 1000MB hapesire...

eureka

Primus registratum

Pershendetje kalamaja!
Me intereson nje ftese per GMAIL, kush ka deshire dhe mundesi te me dergoje nje ne adresen time te e-mail-it qe mund ta gjeje ne profilin tim.
Faleminderit!

durrsaku

Forumium maestatis

Adresa e-mail nuk eshte e dukshme, do ishte me mire te komunikoje me Mesazhe Private /pf/images/graemlins/smile.gif

Laidi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Siner Naresi:
[qb] Edhe unë kam goxha do ftesa. Kush ka dëshirë të getë Gmail me kapacitet 1000 MB le të lajmërohet. [/qb]
Tani Gmail eshte me nje kapacitet prej 2120 Mb. Edhe une kam plot ftesa. Kush te doje mund te me dergoje ne PM e-mailin e tij dhe une mund ti dergoj nje ftese.

erkand

Primus registratum

nqs ka tepue edhe ndonje ftese gmail per mua ma kaloni pak ketej. /pf/images/graemlins/wink.gif thanks

erkand

Primus registratum

gmail me te vertete qe ka kapacitet shume te madh por maksimumi qe mund te bashkangjesish file eshte 10MB.....
a di naj njeri ndonje tjeter qe ka "allegato file-sh"
me te madh dhe gjithashtu ta kete edhe kapacitetin e madh?

TheUnforgiven3

Primus registratum

PERSHENDETJE!!!
DO TE DESHIROJA TE KISHA NJE FTESE PER GMAIL. MUND TA DERGONI TEK ADRESA IME E EMAILIT QW MUND TA GJENI NE PROFILIN TIM. FLM!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Gesi teso' ma co Shrek2 ne shqip muve ke kjo?

Gjithmone alda1901..pls pls pls.....

:kiss: Smakete :kiss: