Gjimnazi "Partizoni"

marko

Primus registratum
Gjimnazi "Partizoni"

Po mir kaq te heshtur paskena qen ne te Partizonit e?
Ju pershnet nji ish nxenes e 4 (6) Matura 92, kujdestare Nikoleta e Fizikes!

qershia

Primus registratum
Re: Gjimnazi "Partizoni"

cere je tuj thon mre

po ne kemi qen dor fare mre, rrota e historise vetem po te bohet rrote qerreje atehere do boj vaki me u krahasu noi brez me ne..

o ylla me cepa te thyer, ju puth ke balli t`gjithve ( s`ju ka puth njeri aty pranej)

Geraldina

Primus registratum

Amon mer amon si ka qene ajo shkolla e Partizonit si shpirt,pale si i ka pas ato nxensit si yje mer si yje qe te gjithe na kishin qef nga inoti /pf/images/graemlins/smile.gif
I pershendes te gjithe nxenesit e Partizonit

sweet_eyes

Primus registratum

qyqje po ne qekemi me kokrra ketu.... ca bohet mor jahuu ne kena pas qene gjithe ai kallaballik i modh.... :confused: :confused:
edhe une i pershendes te gjithe partizonsat ka qene shkolle nam dhe te gjithe kane qene si shpirta besoj ene jane ala... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

marko

Primus registratum

Un kom qen matura 92 po juve kur e keni bo Partizonin?
Kush e ma men Urimin qe griste rregjistrin e hate letrat.
Po Cufin, Ben Gugushken, Forin, Nikoleten etj?
Ho mer folni se shyqyr qe u gjeten ca te Partizonit se jena me verte si ujt e paket neper internet.

Justice4all

Primus registratum

Nikoleten e fizikes e kam takuar ne Maj dhe ne Shtator te ketij viti kur isha ne Shqiperi.
Ka qene kujdestarja e klases sime. Ka qene klasa e pare qe ka patur ne kujdestari, ne 80-84, sa kish mbaruar vete shkollen. Shume kinge.

sweet_eyes

Primus registratum

Nikoleten e kam pas kujdestare vetem ne vitin e fundit, ka qene zysh nam, numri nji!!!
Kurse fori me ka dhene matematike, o zot e kam pas tmerr deri ne mature, gjithe naten flesha me librin e matematikes te koka, por prape ka qene presor shume i mire...
Por me i miri ka qene Gimi i matematikes, me te bera vetem gjysmen e vitit te pare, rob zoti :thumbsup: :thumbsup:

KATALLANI

Primus registratum

Car boni mire??
Dua te pershendes ish maturen-4(3) 1999 po tek Partizoni me kujdestare Gezime Shushkun.Amon mer lal na ka morr molli shume. Na ka more malli per shoket e vjeter: Enea, Endri. Lumja, Koli i Veres(dentistes), zyshen e matematikes Teuten,ate qorrin e historise qe na e mori shpirtin, po Bukuroshja e fizikes nga bohet, Ilven gocen e Forit, Rovenen, Paridin, Bona Karapicin, Klodin, edhe te gjithe me rradhe. Amon mer nga boheni jeni mire a keq.Kush e shef ket mesazh amon ta shkruni ndonje gje.Na ka marre malli shume. Ju pershendes me mall nga Amerika.Me kismet kur te vij ne Shqiperi ne vere do ikim ta pijme nje kafe tek Teatri si me pare.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb] Un kom qen matura 92 po juve kur e keni bo Partizonin?
Kush e ma men Urimin qe griste rregjistrin e hate letrat.
Po Cufin, Ben Gugushken, Forin, Nikoleten etj?
Ho mer folni se shyqyr qe u gjeten ca te Partizonit se jena me verte si ujt e paket neper internet. [/qb]
marko, rrezik te njoh per fytyre, sepse i bie te kem qene vetem nje vit poshte teje.
Jam kurioz te dij nese akoma vazhdojne te japin mesim Frida e kimise, Vasilika e historise, Nikoleta, Diana (e kam pas kujdestare nje vit me duket, na e ka marre shpirtin...), Tomi i astronomise, Esati i fiskultures. Kaq me vijne ne mend tani per tani.
Kam respekt te vecante per Gjenovefen e gjeografise, ka qene nje nga zyshat me te mira per mua. Po ajo vazhdon me apo ka dale ne pension?

marko

Primus registratum

O Hermeso, kshu si emer si i nigjum po me dukesh, nese e ke pas emrin Hermes.
Ke qen gjo dhe ke Fan Noli ti?

Guest

Gjinovefa nga zyshat me te mira dhe me te respektuara qe kam njohur gjate gjithe jetes time shkollore dhe universitare.

@+

Ela_001

Primus registratum

Hej, pershendes te gjith Partizonsat.

Partizani gjer ne vdekje, kush na shan nga Samiu, osht i shajtme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb] cere je tuj thon mre

po ne kemi qen dor fare mre, rrota e historise vetem po te bohet rrote qerreje atehere do boj vaki me u krahasu noi brez me ne..

o ylla me cepa te thyer, ju puth ke balli t`gjithve ( s`ju ka puth njeri aty pranej) [/qb]
:cool:

Hej kush eshte nga matura 98 ketu???

Pershendes Ergysin, Klitin, Elonen, dhe Eden po e lexuan kete mesazhin.

Ju puc te gjitheve.

Tipat me cool te forumit qekan nga partizani u ca qefi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

LOl Ela_001,

mo na pyt mo per Kull kur i thon, se osht njeni ktu qe osht ton miresi i Kull-uar i uruari,
cdo menim e ka Kull-osht-er e nuk ka Kull-ese qe ta Kull-oj per se dyti...(duhen Kull-esa nji perdorimshme per kyt se osht me verte viskoz e me peshe t`rond ne ate qe llafos)
Do fironte forumi po mos ishte kyna qe ja bon fora.

p.s O, Kull-i c`kemi mre?

Ela_001

Primus registratum

:confused: :confused: kush osh ky mi qersho?

Apo nuk je dhe fruti im i preferuar,dmth emri yt se mos keqkuptohemi pastaj ketu.

Ela_001

Primus registratum

Une kam pas Driten e letersise kujdestare, ja kam nxi jeten te shkretes. /pf/images/graemlins/tongue.gif

marko

Primus registratum

Ne mer popull do kena qen te gjith ne komshi, se ke Partizoni rrall vishin jabanxhi.
Un e kom pas shpin ke lapidari i 4 Deshmoreve, ke restoranti kinez, ke ai pallati qe osh nrejt siper fushes Tekut(lol)
O komshija ho mer na thoni nai te re se u bo 7 vjet pa e pa lagjen e vjeter.
A osh mo ajo bilardo e Lirit te Hones aty?
Po Lok Palla, hala lu basketboll ke gjimnazi?
PO ajo shpia e Non Terezes a osh mo me ke ish shpia pionerit, ish kisha katolike?
Po ajo shpia e VEFA, ish kopshti, ca u bo?
Po ajo disko ke kryt e rruges, ke selvija, si e ka pas emrin se ja kom harru, me E me duket se ka pas fillu, akoma osh disko me?
Po ajo halja publike ke furra a osh mo gjall me?
Na folni icik per lagjen ku jena rrit se na ka mor molli na ka gjeg.

O Kulleshe, vdeksha ka e paske gjet venin me u fut, anej kan fillu me vu shperblim per zotrin juj se je zhduk, ti qeke fut ke RR 4 Deshmoret.

Guest

o marko mos ja fut kot tashti se une te PARTIZONI isha dhe s'jam komshi fare me ty (varraboms). Ne erdhem atehere ke Partizoni se sdeshemme shku as ke çajupi e as ke ai i riu Qibrie Ciu.
Kam pershtypjen se kena pas lujt dhe basketboll bashke. Matura e '93.

@+

marko

Primus registratum

Me siguri plako, me siguri, se ne tu lujt basketboll rrishim gjith diten e gjat.
E ma men ate cunin qe ka pas lujt basketboll me Partizonin, me duket se Arjan e ka pas emrin.
Ej, po me personale me Ben Gugushken ke lujt naihere, e me Esatin se Cufi nuk ja kishte ngen basketbollit, ai e kishte menjen me gjujt gocat e viteve te para e te dyta(lol)

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb] O Hermeso, kshu si emer si i nigjum po me dukesh, nese e ke pas emrin Hermes.
Ke qen gjo dhe ke Fan Noli ti? [/qb]
marko, emrin s'e kam Hermes jo... as te Fan Noli s'kam qene, kam qene tek "Skender Caci" (meqe doli fjala, mos ka ndonje qe e ka bere 8vjecaren atje? sepse zakonisht ata qe e kishin shtepine ne ate lagje kane vajtur ne keto dy shkolla).
"Never say never", edhe une kam qene matura e '93shit, ne qofte se nuk me ka lene kujtesa akoma kam qene e katerta 5. Ti?
Sa per te tjeret, Ben Gugushken e kam pas komshi, Esati qe me ka dhene mua ka qene presor valute, ndersa Cufin e maj mend vetem kur na binte me shqelm se na gjete ul mrapa shkolles kur kishim lene ndonje ore mesimi. Apo s'ka pas nje shqelm qe s'e harroje deri sa te mbaroje dhe universitetin... :smash: