Gezuar miyuki

hot

Hotgirl
Gezuar miyuki

iiiiii kush e ka ditlindjen sooooot??!! ja ajo dallaverja ke chit chati e ka!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
gezuar yvo edhe,suksese me shkollen edhe ishalla sa me shum dallavere qe ketej e tutje /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
WizardHatsCupcakes.jpg
edhe mos harro te na japesh edhe neve naj cope nga keto :tipsy: :kiss:

teab

Primus registratum
Re: Gezuar miyuki

Hajt edhe 100 te tjera goce..ehde ma puth icik fort ate motren tate kur ta takosh (ke faqja kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif )
GEZUAR.... :rockband:

blendiys

Primus registratum

Yuki,edhe 100 lal,tu plotesofshin te gjitha deshirat ne jete,suksese me shkollen!!!
coo20691_xlrg.jpg

TEDI

Valoris scriptorum

Miyuki ene 100 Lal ene ja kalofsh mire dhe bofsh qejf ...Tu Plotsofshin deshirat ...

Edhe 100 Miyuku :kiss: ...me ca do n'a qerasesh...??
Une dhurate s'kam bo se kam ngel pa leke sot.. :shrug: .I prisha qe me mengjes.... /pf/images/graemlins/frown.gif Ah edhe nje gje:-Ua kalofsh te gjitheve per dallavere... :wave:

Diddy19

Su@mi

Edhe 100 Miyuki!Gjithe te mirat.

Po kjo qe ka ditelindjen spo duket asgjekundi.Mos na i ka ndodhur gje moj aman! /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

kushedi si ka ardh lajmi akoma qe i ka dal emri per ushtar /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

:cry: :cry: :cry:
avashni mi avashni se me mallengjyet te gjithe,
vdeksha un per juve sa te mire qe ju kam
:kiss: :kiss: :kiss: ta gjitheve

Moira, me bere urimin qe deshiroja,
po s'jua kalova un te gjithve per dallavere po he, ktu do jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte nje nder i madh per mua, qe sot ne daten e lindjes sime
te me hapin nje teme ne AF,

thanks Hoto, ne te tilla raste ta shperblefshim

:wave:

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AkulliBlu:
[qb] Hajt edhe 100 te tjera goce..ehde ma puth icik fort ate motren tate kur ta takosh (ke faqja kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif )
GEZUAR.... :rockband: [/qb]
Thanks shume lal per urimet,
persa i perket motres,
e kam parasysh vete una :wink: po te vije njehere ajo,
aman mi se na ka marre malli
te fala gocave te tjera qe flet ti ok,
ciao lal :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

:wave:

Edhe 100 bukuroshe!

Ta gezosh kete dite sic ke qejf vete /pf/images/graemlins/smile.gif !

nada

Primus registratum

motja,
tani qe u rrite erdhi koha te te kerkoj falje per pashpirtmesine time kur te thoja 'ty te gjeti mami me babin ne kanal'. lol. hajt tani mos u merzit e mos me sha, po te mos me kishe mua kush do te ti shkulte floket ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif
gezuar ditelindjen zemer. ja kalofsh sa me mire. mos me thuaj qe te beri mami torte se i hipa avionit une.
edhe sic do thonin te paret tane 'me mend ne koke' /pf/images/graemlins/wink.gif
ps. une dal vone nga puna sot, mund te mos te te marr dot ne telefon. por, te puth fort fort.

kiss kiss akulliblue (qe s'je fare e akullt edhe blue vec ndonjehere ) :kiss:

I love new york

Primus registratum

Miyuki po he moj kolege
edhe 100 dhe suksese ne jete
fat dashuri dhe shendet
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nada:
[qb] motja,
tani qe u rrite erdhi koha te te kerkoj falje per pashpirtmesine time kur te thoja 'ty te gjeti mami me babin ne kanal'. lol. hajt tani mos u merzit e mos me sha, po te mos me kishe mua kush do te ti shkulte floket ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif
gezuar ditelindjen zemer. ja kalofsh sa me mire. mos me thuaj qe te beri mami torte se i hipa avionit une.
edhe sic do thonin te paret tane 'me mend ne koke' /pf/images/graemlins/wink.gif
ps. une dal vone nga puna sot, mund te mos te te marr dot ne telefon. por, te puth fort fort.

kiss kiss akulliblue (qe s'je fare e akullt edhe blue vec ndonjehere ) :kiss: [/qb]
:lol: thanks motra thanks
sa mi ke shkulur ato floket, aq sa me dy fije jam katandisur /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per torten,
aman mi, sa e mir qe ishte,
kishte shkrir gjithe talentin e saj mami, :rolleyes:
Paçim motra
:kiss:

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Miyuki po he moj kolege
edhe 100 dhe suksese ne jete
fat dashuri dhe shendet
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: [/qb]
po he mi shyqyr, u desh te kisha ditlindjen qe te ma thoshe nick-un sakllam /pf/images/graemlins/laugh.gif
thanks kolege thanks,
:kiss:

naqja

Primus registratum

u befsh nje qind vjec mi goc ua sa mire po sa vjec bere mi.hajt ishalla me nje burre si ta doje zemra ty... :kiss: