Gezuar Gezuar ionianwind!!!

Dotesa

Primus registratum
Gezuar Gezuar ionianwind!!!

birth.gif

kesaj rradhe e kam bere me te mire se heren e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif... si per miqte kesaj rradhe /pf/images/graemlins/wink.gif
thumb_5_Slice_of_Chocolate_Layer_Cake_16x20.JPG

Ndersa si dhurate po te lej me bo i xhiro me varken time te re /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
alinghi.jpg

Ja kalofsh sa me gezuar... /pf/images/graemlins/smile.gif

see u /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Gezuar Gezuar ionianwind!!!

Çuno, i ha te emblat ti mo? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Hajt make a wish pra /pf/images/graemlins/laugh.gif and make it good /pf/images/graemlins/smile.gif

68492966_50fd01086a_m.jpg

ladouce2005

Primus registratum

E bokemi shkurtin me fol me vete ne forumistat /pf/images/graemlins/laugh.gif
Agreus, Ionian, Poseidon, Ximi etj...all of you, edhe 100 /pf/images/graemlins/kiss.gif
Te uroj shendet, lumturi, shume dashuri dhe nje karriere te shkelqyer /pf/images/graemlins/wink.gif

regele

Forumium maestatis

Paska qene maj-qershori muaj sulmi andej nga ju /pf/images/graemlins/smile.gif

Haj edhe 100 vjec!

Po kush eshte ky?

ana karenina

Primus registratum

Sa mire qe kemi AF se une s'mbaj mend data /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar dhe pac plot vite te tjere te bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

true confidental

Forumium maestatis

hepi berfdei Ionianwind /pf/images/graemlins/kiss.gif
If there's something that you're dreaming of then may it all come true..
edhe nje recete sekret.....to stay young .....jeto ndershmerisht..ushqehu ngadale.... dhe genje per moshen...jo se une e gjej kushedi se cfare te aplikueshme por meqe te tjeret e thone /pf/images/graemlins/smile.gif
wish you the best ....you deserve it all /pf/images/graemlins/kiss.gif

forwardi

Primus registratum

Gezuar /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

I love new york

Primus registratum

uaaaaaaaaaaa kush e paska ditlindjen /pf/images/graemlins/wink.gif
edhe 100 Ximi (per mu kshu do mbetesh gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif)
pac momente sa me te bukura, nje romantic rendez-vous me ke te do zemra /pf/images/graemlins/devil.gif dhe sa me shume dhurata domethenese /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

56130.jpg

ika tani se kam /pf/images/graemlins/wub.gif ne preher dhe nuk me le te shtyp, do me ta uru vete ditlindjen dhe i bie tastjeres all over /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> ... dhe une qe vrisja mendjen, kush ishte ionianwind /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif. Me gjithe keto emra qe nderroni, i duhet robit t'shkret me majt list /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Edhe 100 dhe te shkofshin punet rehat rehat si era. </font>

alinos

Forumium maestatis

kurse une du me dit cila eshte kjo Lil_Girl (E! Te gjitha dua t'i di une! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif )

Dolores

Primus registratum

Pose edhe ti kte weekend e?........Besoj se do kesh pasur nji ditelindje te kendshme.....edhe gjith lumturia e shendeti te eshte i uruar /pf/images/graemlins/laugh.gif.....une deshiroj te te shof keshtu se shpejti
78299472_3d76dbd2eb.jpg

Hippppppppppp piiiippppppp urrraaaaaaaaaaaaa Gezuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Gezuar dhe vec gezuar dhe kto dy-tre qindvjet /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Poseidon

Primus registratum

ju flm te gjithve /pf/images/graemlins/wave.gif
ja ti marr pak nje nga nje tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti e poshtra qe ke hap temen sa e pash isha gjith nerva /pf/images/graemlins/mad.gif pooorr meqe kishe ven nje cop tort nga ajo qe ti e qan hmmm sikur me ran nervat /pf/images/graemlins/laugh.gif

thnx kordele... ne fakt un doja nje ipod behet gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

LD-je paske bo kronologjin ti kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif flm dhe gjith te mirat dhe ty hmmm daten fiks nuk ta mbaj mend ne fakt po e di qe po knej nga ujori shkojn muhabetet /pf/images/graemlins/laugh.gif

thnx kokuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ja po i bejm nje cik ping pong njeri tjetrit keto dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

thnx impuls /pf/images/graemlins/smile.gif me paske mbyt me keshilla /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse un po e filloj me aplikimin e shprehjes "be bad to be loved..." /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

helene /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ma paska ardh dopjo urimi ket rradhe me nje fjale ... gjith te mirat dhe ty thnx /pf/images/graemlins/smile.gif

tani qe thu ti satin mu desh nja 5min me e marr vesh se kush je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif un per te ndrru nick name nuk kam ndrru po llafi eshte se jan ca niqe qe jan perdor ne vene te tjera
thnx /pf/images/graemlins/wave.gif

alinos do me dit gjona ti pa bo nai urim me perpara heee /pf/images/graemlins/tonguee.gif thnx thnx /pf/images/graemlins/wave.gif

dole... nuk besoj se ke per te me pa naiher /pf/images/graemlins/laugh.gif shendet dhe lumturi per ty /pf/images/graemlins/smile.gif

absi jo me teper se 75 plz se nuk ja vle /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pa noi tip skleroze mundesisht /pf/images/graemlins/lol.gif thnx /pf/images/graemlins/smile.gif

iole kur te takohemi do ma japesh statujen besoj... e du prej florini ndryshe nuk quhet /pf/images/graemlins/laugh.gif thnx /pf/images/graemlins/smile.gif

altin regele forward... thank you guys po ju lej per fun dhe po ju mledh garrumull me urime jua shperblefsha /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

ODISEA

Primus registratum

Pa kronologjine e Shirazit, s'do te te kisha identifikuar dot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca me vonese, por...
T'a mbash me shendet edhe nje vit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qofsh i lumtur aty ku je /pf/images/graemlins/smile.gif
nje per ty
shot.JPG

dhe nje per mua
shot.JPG

Gezuar /pf/images/graemlins/rockband.gif

Dolores

Primus registratum

Pose po s do te me shikosh its ok with me ... saves me some time and face too /pf/images/graemlins/lol.gif

moonlight

Primus registratum

Pershendetje shok i vjeter lufte! /pf/images/graemlins/smile.gif
Uroj prej kontaktit me ty te fundit e der tani, te kesh nje thes me te reja te bukura per te ndare me mua...

p.s. Kush ishte dhurata me e bukur qe more per ditelindje? (mos me thuaj copy-paste-et ketu) /pf/images/graemlins/smile.gif