Gezuar 14 Marsin, diten e Veres!!!

alinos

Forumium maestatis
Re: Gezuar 21 Marsin ~ Diten e Pranveres

Elbasanlli e quajme veten, por origjine mos pyet se vete dy faqe pershkrim /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ameba

Forumium maestatis

o Grizhla ja ku e ke nje foto te gjyshit tim me shoket e ushtrise....
apes.jpg

S

Scorpion

Guest

Ketu je ne orar te punes e Kone /pf/images/graemlins/tonguee.gif
mwfiue.gif

GRiZhLa

Primus registratum

O Thjeshtesi [simply_me] - E quan veten the?
-Kush ta paska kalu origjinen? (po m'duket sikur po t'pys kush ta ka ngjit emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Bunny - gjyshi jot ai sexy n'midis eshte?

*verbohet nga bukur - love at first side* /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

ti pyete per origjine, ato i kemi ne jugun e felle, nderkohe kam le dhe jam rrit n'nji lagje elbasani /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Po gershetimi i origjines nga ishte? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

-Tani jam e sigurte se do thush "Po ksaj ca dreqit i duhet" /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

une!
Jam specie e rralle! Kam bisht! Jam shume e shemtuar! Nje sy me shkon ketej, tjetri andej. S'kam gjoks, s'kam as floke te bukur. Jam obese dhe e shkurter.

Me pak fjale s'shifem me sy, por Bunny me ka pare shpirtin dhe eshte dashuruar me mua. Jemi te pandare, nese me pyete mua qe te merrje Bunny-in, po te them se lepurushi rri me mua sepse do, jo se e mbaj une /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Soliloquy pse rren? /pf/images/graemlins/eek.gif don qe te te rritet hunda e vockel qe ke? /pf/images/graemlins/idea.gif
Also, Grizh`La, jo vec qe e kam pa kte krijes por dhe e kam prek, perqafu e /pf/images/graemlins/kiss.gif!

Kjo asht e vockel /pf/images/graemlins/angel.gif, ka syna te bukur /pf/images/graemlins/wub.gif me nje veshtrim te shume "ngjyresh" so- si te nje kameleonit /pf/images/graemlins/cooli.gif, goje te kendeshme /pf/images/graemlins/angel.gif dhembet e bukur /pf/images/graemlins/smile.gif dhe floket olalala /pf/images/graemlins/cool.gif(fije te trashe, derdhen mbisupet,ngjyren origjinale si te syve (kafe)ajo i ngjyros ato simbas stineve dhe gjendes emotionale. /pf/images/graemlins/wink.gif

Zbresim ma poshte tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif, ka nje pale ballkone - o leleleee /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, dhe nje pare duar qe, pervehte s ngopesha tuj i pa tek "kercenin elegantshem" gjate shoqerimit te bisedes.Duart i ka te vockla me cuka siper, dhe me gishta ne forme shume femnore, thonjet i mban shume bukur qe i bajne ato magjishem terheqese!Vesh kepuc 35 mos gabohem /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Ja dhe nje tjeter qe me ka pare me syte e dashurise /pf/images/graemlins/wub.gif

ameba

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Soliloquy pse rren? /pf/images/graemlins/eek.gif don qe te te rritet hunda e vockel qe ke? /pf/images/graemlins/idea.gif
Also, Grizh`La, jo vec qe e kam pa kte krijes por dhe e kam prek, perqafu e /pf/images/graemlins/kiss.gif!

Kjo asht e vockel /pf/images/graemlins/angel.gif, ka syna te bukur /pf/images/graemlins/wub.gif me nje veshtrim te shume "ngjyresh" so- si te nje kameleonit /pf/images/graemlins/cooli.gif, goje te kendeshme /pf/images/graemlins/angel.gif dhembet e bukur /pf/images/graemlins/smile.gif dhe floket olalala /pf/images/graemlins/cool.gif(fije te trashe, derdhen mbisupet,ngjyren origjinale si te syve (kafe)ajo i ngjyros ato simbas stineve dhe gjendes emotionale. /pf/images/graemlins/wink.gif

Zbresim ma poshte tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif, ka nje pale ballkone - o leleleee /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, dhe nje pare duar qe, pervehte s ngopesha tuj i pa tek "kercenin elegantshem" gjate shoqerimit te bisedes.Duart i ka te vockla me cuka siper, dhe me gishta ne forme shume femnore, thonjet i mban shume bukur qe i bajne ato magjishem terheqese!Vesh kepuc 35 mos gabohem /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/smash.gif
hej Absi nuk e kuptoj pse futesh ne mes te nje historie thuajse perfekte dmth Mes ksaj gjese te siper permendur dhe Lepurushit te saj me Morra !!! , ty fatmiresisht te ka dale ene nami qe nuk je nga ato qe i prish lumturine te tjereve....
hajt /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif ene ik e gjuj ndonje pre tjeter ne forum se ksaj i ka dale pronari i kumllave....

Soliloquy xhan xhan !!!! /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif