Galaxy S5 më i pëlqyer se iPhone 6 dhe Galaxy S6

Universal

AnonymouS
samsung-galaxy-s5-2-970x0-650x358.jpg

Galaxy S5 më i pëlqyer se iPhone 6 dhe Galaxy S6
Kur Samsung Galaxy S6 u shfaq për herë të parë si pasardhës i Galaxy S5, u vërejtën shumë ndryshime në të – largimi i MicroSD kartës, baterisë së zëvendësueshme dhe rezistencës ndaj ujit.

Consumer Reports thotë se këto ndryshime janë arsye të forta që njerëzit po e pëlqejnë më shumë modelin S5 se atë S6.

Në renditjet e fundit të Consumer Reports, Samsung Galaxy S5 doli të ishte celulari më i pëlqyer tek njerëzit, pasuar nga LG G3, iPhone 6 dhe në fund Galaxy S6, transmeton Lajmi.net.

Për ata të cilët janë kundërshtues të mëdhenj të heqjes së këtyre karakteristikave në Galaxy S6, modeli S5 – edhe pse konsiderohet i vjetruar – po shihet si celulari më i mirë aktualisht në botë.

burimi : http://lajmi.net/

hurtlocker

Valoris scriptorum
kam qen ter jeten fanatik i blackberry....dhe ka nje vit qe kam s5 galay...perle....i kam kerku firmes s6 shpresoj te ma marrin deri per krishtlindje...

Dreamer

Under the Dome
Si design seshte gje per mendimin tim
S4 eshte me i bukur e ergonomik se S5 dhe touchwiz e Samsung eshte nje e "vjelle" qe ska fund.Une e kam perdorur S5 nja dy muaj edhe pse jo me sistemin e Samsung se nuk e duroj dot por me CM 12.1 dhe jam mahnitur me potencialin e ketij tel duke filluar nga bateria ose fluiditeti i tij, display ose shpejtesia me sistem operativ Cyanogen Mod 12.1 dmth Android 5.1.1
Nqs do i jepja nje vote nga 1/10 besoj se do i jepja 9 te merituar :) (gjithmone nqs ka Os Cm12.1) :)