G8-No Global

pippo

Primus registratum
G8-No Global

809916_src_path37.zQEA.jpg

Egiston ndonje organizate rinie shqipetare qe mbeshtet keto ide.... Nuk kam lezuar asnjehere per argomente te tilla ne forume shqipetare, dhe nuk e di pse kam idene se ka nje lloj indiferenze ... ndoshta gaboj.

juxhoxhjaj

Primus registratum
Re: G8-No Global

normale pasi ata kane lindur ne mes te evropes se pasur me prinder te pasur(rasti tipik i che qe e mbajne edhe ne bluzat e tyre) dhe kujtojne se cdo gje eshte nje loje edhe ata po lozin,ne shqiperi njerezit kane perjetuar situata qe padyshim nuk ka se si te mbeshtesin keta femije te medhenj,vetem ata qe kane jetuar jashte mund ti adoptojne keto lojera

pppppaa

Primus registratum

Nuk eshte problemi thjesht tek loja.. Problemi i shqiptareve me antiglobalizmin qendron tek fakti se nje nder arsyet qe ai robi po rrihet aty, eshte edhe dyndja e popujve si puna e ketij tonit qe po i prishin cilesine e jetes...

Ne luften "Global vs. Non-Global" (per momentin!!!!) ne jemi me ekipin e Global plako, s'kemi si te dalim kunder vetes..

pippo

Primus registratum

.... jo ta them une ne çfare ekipi je ti or mik ... je si puna e atij qe nuk ka per te pare kurre fushen e lojes .... vazhdo enderro se do te sjellin zhvillim ty ... se jane te njohur ne shekuj per popuj shume bamires

juxhoxhjaj

Primus registratum

Jo absolutisht nuk mendoj se zhvillimin do na e sjellin Sh.B.A apo shtete te tjera te zhvilluara si para dhe investime ndersa neve pastaj do behemi te pasur dhe do jetojme ne vila,ne asnje menyre nuk mendoj keshtu ajo qe mendoj une eshte se neve kemi interesa te perbashketa dhe me ndihmen e njeri tjetrit sidomos te nje shteti te madhe do mundemi te dalim njehere e gjithmone nga tranzicioni ndersa ai budalla i gjakosur nuk bene qendrese thjeshte po bene gangsterin keto jane thjeshte show dhe me beso nuk kane asnje efekt dhe nuk bejne asnje presion disa femije qe me birra ne dore po kalojne nje fundjave me plot aventure,ata me siguri kur te rriten do jene industrialista te medhenje,gjyshi im per te me justifikuar kur isha i vogel me thoshte keto jane te moshes dhe shpresoj qe ta kuptosh se me kete menyre idiote nuk protestohet keto jane disa cmenduri rinore qe nuk jane ne dobi te asnjerit.

pppppaa

Primus registratum

Faitho... Me gjithe kundershtite sporadike te ndokujt qe shpirti rebel anti-komformist e rradhit ne krahun e Che-ve komerciale te shek. XXI, aspirata me e madhe e popullit shqiptar mbetet po ajo.. integrimi ne BE...

A don ti Faith me u integrue ne BE..??

pippo

Primus registratum

Sigurisht qe po.
Po nuk e di sepse nuk ju ben pershtypje qe fatin e botes e vendosin 8 persona mire a keq jane po 8 persona qe po vendosin fatin e nje familje te varfer si ne ndroq e si ne nje fshate te humbur te Indise, B.E. eshte çeshte tjeter jemi ne mes te Europes normale qe duhet te marresh pjese ne B.E.( apo duhet te autoisolohemi perseri) Po nuk mund te thuash qe organizata te ndryshme ( GReen Peace etj etj ) jane vetem nje tufe te rinjsh qe nuk dine çfare duan, e kan qefe te rafin ( me birra neper duar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif ) eshte komplet e kunderta e dine dhe fund se fundi bejne diçka per te ndryshuar te ardhmen e tyre ..... e nuk behe fjale vetem per politik ketu po per shume aspekte te globalizimit, si ambjenti, multinazionalet etj etj se pak a shume prek te gjitha fushat e jetes .....