free antiviri

jak

Primus registratum
free antiviri

UNe per vete perdor panda,nje vit free .Kam degjuar qe eshte shum i mire,me i mire se norton qe te shtry cpu.

jep nje muaj falas trial
PLatinium
titanim dhe
free scan

http://www.pandasoftware.com/download?sitepanda=particulares

ne te djatht ka lidhjet e programeve,kerkon regjistrim po ja vlen,nuk bene scam.

Symantec ofron free scan (nuk i fhsin me duket,asnjeher sme ka gjet ndonje ) dhe free security scan qe ju tregon se sa ne rrezik e kini kompjuterin,PO te jeni ne shqiperi pervec se bezdisjes qe mund tju sjellin viri s'besoj se ka ndonje dem tjeter,po te jeni ne ndonje vend tjete dhe perdorni kredit-card per te bler mendoni 2 here para se ta perdorni perseri.40-50 $ ne vite per sigurimin e te dhenave nuk jane hic-gje.nje xhiro me pak ne muaj apo nje mosvajtje ne kiname,po te jeni aq keq mos ja varni -vetem mos perdorni krdit-carten po te keni,gjeni ndonje librari ,ka plot rreth e rrotull.
symantec link .

Shpresoj tju hyj ne dobi

Admirali

Primus registratum
Re: free antiviri

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po spyware dhe adware falas, se me hongri PC tu nxjerr nje mesazh te verdhe anash poshte qe kam 4 probleme...

[/ QUOTE ]

Windos Defender nga Microsoft eshte nga me te miret, gjithashtu SpyBot Search &amp; Destroy si dhe Ad Aware Se nga Lavasoft per ata qe jane free, nqs don te paguash dicka, me i miri deri tani eshte Spyware Doctor nga PC Tools (mund ta gjesh dhe pa pagese ne site warez)

-------------------------------------------------------

Antivirus falas, avast! Home Edittion dhe AVG Free Edittion do te permendja une.

jak

Primus registratum

kerko per craagle.exe
eshte nje proram qe kerkon serial dhe cracks neper internet dhe ti downlodon.hata fare.nuk ke nevoj te futesh neper shity faqe.
po ste pelqeu shko tek google dhe kerko serial &lt;emri i programit&gt; pasi ta marresh skano kompjuterin se sapo i more 100 virusa.Ose mund te shkosh ne internet kafe dhe mos ta cash koken per virusat qe merr komjuteri se fundja s'eshte i yti. Enjoy

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si ta gjej pa pagese Spyware Doctor se e kam download po me kerkon regjistrim... me coni nje link

[/ QUOTE ]

Edhe po ti gjesh seriale pas pak kohe perseri do te c'aktivizohet. 29€ kushton /pf/images/graemlins/shrug.gif
Edhe une keshtu e kam shtyre, deri sa u setyrova ta bleja.
Nuk mbahet shtepia me miell hua, thone. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ua /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ti ishe ai qe "talleshe" me mua kur harxhova ca pare per t'i ble he?! /pf/images/graemlins/laugh.gif ( /pf/images/graemlins/kiss.gif )

Eshte e vertete ajo qe thote Blendi, serialet te gjitha kthehen te pavlefshme pas pak kohe dhe nuk funksionojne, madje krijojne edhe probleme ne performancen e PC pas ca kohesh, i blen nje here dhe upgrade te vjen falas me pas. Une jam ende e kenaqur nga blerjet e mia. /pf/images/graemlins/smile.gif