Forumist club

assassino26

Primus registratum
Forumist club

Si mendoni kujt lokali ne Tirane i pershtatet me shume ky emer?Tek kush lokal rrine me shume forumistat e Tiranes?

Guest
Re: Forumist club

tek klubi tironsave /pf/images/graemlins/wink.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Si mendoni kujt lokali ne Tirane i pershtatet me shume ky emer?Tek kush lokal rrine me shume forumistat e Tiranes? [/qb]
..tek asnje klub ne vecanti...se po presim sa te hapesh ti ate klubin qe kishe men. /pf/images/graemlins/laugh.gif

..nuk harroj un /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif Pse mi edhe ti e ke more vesh,per menimin tim?Kam pas shume pune lal edhe nuk kam pasur kohe te merrem me kete /pf/images/graemlins/frown.gif ...Sidomos tani ne dimer qe nuk kan edhe shume pune lokalet tradicionale e jo me te hapesh te reja.Megjithate nuk eshte e thene qe kam hequr dore :rolleyes: .Perkundrazi me jepni ndonje menje ku e keni qef qe ta hap une lokalin edhe une do interesohem neper ato zona.do e diskutojme si ju pelqen etj etj

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] /pf/images/graemlins/blush.gif Pse mi edhe ti e ke more vesh,per menimin tim?[/qb]
..iiii e ke mor vesh thot /pf/images/graemlins/blush.gif

Po ne bashke e bom at muhabet re ...kur ishte prish forumi vjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk harroj jo, aq me shume per gjona me rendesi si kjo. Hajde se ka vera ishalla...

butterfly

Primus registratum

Ore qe do e hapesh e ke vendosur ti, po na duhet te mendohemi per emrin edhe profilin tani???