Forca Albanian Baby

olololol

Primus registratum
Re: Forca Albanian Baby

Hey miqte e mi Ju lutem votojeni ti tregojne gjermoneve qe kemi femije te bukur se eshte vertet i tille e kam gocen e shoqes ket hajde pra ju hongsha dasmat

i_own_u

Primus registratum

me çpash aty.. ska as nevoj per publicita Shqiptarja esht me e mira

mund te di me shum se per çfar flitet..? esht konkurs apo çfar..?

Guest

Dhe sa per sqarim (meqenese ishte gjermanisht)
do te shtoja qe mund te votohet cdo dite dhe jo njehere te vetme...duke i dhene piket maksimale...qe ishin 10.

i_own_u

Primus registratum

LIPS.. sa tra la la qe je mi.. esht e 125 her qe te pys per diçka e sme pergjigjesh.. e boni viktimen kur kalojm ne ekstrem.

ados

Primus registratum

hmmm ,
A jeni te sigurte qe eshte shqiptar?..si pak zeshkan me duket. Mos eshte gjysem turk dhe gjysem shqipo ?..Nejse po e hedh edhe une voten time. Turq apo shqipo nje race jemi ndoshta..!!

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
LIPS.. sa tra la la qe je mi.. esht e 125 her qe te pys per diçka e sme pergjigjesh.. e boni viktimen kur kalojm ne ekstrem.

[/ QUOTE ]

Lali mos kalo ne ofendime se sta ka njeri ngene ok?! Sot e lexova temen prape ndaj po te pergjigjem dhe here tjeter i cik me ndryshe kur me drejtohesh mua . Po ,eshte konkurs per femijen me te bukur.Dhe derisa ai femije eshte shqiptar mendova ta mbeshtesim me kaq sa kemi mundesi.Qarte tani?? Sa per ekstremin sbehem viktime une,madje ben mire te mos mi shohesh kthetrat. /pf/images/graemlins/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

E votova edhe une.me ato syte e zi e loket bjond...engjell /pf/images/graemlins/wub.gif

Dani83

Primus registratum

ore po kush eshte bebi jone ketu se dje i pari ishte nje tjeter? nje pershkrim te shkurter qe ta njohim.

sot nuk votova se kam frike se ja jap voten 'armikut' /pf/images/graemlins/tongue.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ole edhe nje vote nga un /pf/images/graemlins/laugh.gif shpresoj te mos ja kem fut kot duke votu per konkurencen...

(ps: boooo ishin ca shum te shumtut /pf/images/graemlins/smirk.gif ...ste vjen me bo kalamoj kur i shef /pf/images/graemlins/laugh.gif )

erika123

Primus registratum

Votoni me poshte per femijen me te bukur.Femija i pare ,me numrin 1 eshte shqiptar dhe jeton ne Gjermani.Ju ftoj te votoni per kete engjell te bukur.Flm, miq /pf/images/graemlins/wave.gif

http://www.baby-boom.at/galerie/index.php?kat=Aktuell:%20Fotowettbewerb&amp;page=1

Klikoni mbi figuren e femijes dhe vendosini atij noten qe deshironi ( uroj te vini noten maksimale ). /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

[/ QUOTE ]

DESHA TE SHTOJ QE FEMIJA ME KORDELE ESHTE SHQIPTARE DHE TASHTI NUK GJENDET ME E PARA POR E DYTA

erika123

Primus registratum

ore po kush eshte bebi jone ketu se dje i pari ishte nje tjeter? nje pershkrim te shkurter qe ta njohim.

sot nuk votova se kam frike se ja jap voten 'armikut' /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

HAHAHAHA SA KAM QESHUR:)
SHUME E FORTE
BEBI ME KORDELE KE KOKA ESHTE SHQIPTARE.(KORDELE KAFE)
DESHA TE FUS NJE FOTO KETU POR SMA MERR SE DI ARSYEN.

pinkparadise

Forumium maestatis

o ho /pf/images/graemlins/pickellonja.gif un votova per ate zvarranikun e vogel qe ishte var ke dora e atij personit /pf/images/graemlins/smirk.gif .... dmth qe paskam votu per noj tjeter ooooohhhhhhhhhhhooooooooo /pf/images/graemlins/mad.gif

pls: UP DATE your data base lips. /pf/images/graemlins/wave.gif

olololol

Primus registratum

Jooooooooooo ne fakt tani eshte ne mes ka dale ne mes lart ose i dyti lart ka je kapuc te zi ne koke duret afer dhe me syte e zinje dallohen qarte flm

PO ka mundesi mos me e bo debat ktu flm.

Dani83

Primus registratum

HAHAHAHA SA KAM QESHUR:)
SHUME E FORTE
BEBI ME KORDELE KE KOKA ESHTE SHQIPTARE.(KORDELE KAFE)
DESHA TE FUS NJE FOTO KETU POR SMA MERR SE DI ARSYEN.

[/ QUOTE ]

Flm!

Ky na qenka Bebi-Trrimi jone: /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
412845946-bebishqip..JPG