Fituesi i Konkursit Blog.AL

Albforumi

Primus registratum
Fituesi i Konkursit Blog.AL

di
</img>
di
</img></p>

blog-al.png
</p>

Në radhë të parë faleminderit të gjithëve që morën pjesë në këtë konkurs. Kjo tregon se me të vërtet ka persona të interesuar në këtë shërbim edhe lexues të rregullt të blogut tim. Falë ndihmës tuaj blogu im ka arrit në një numër prej 100 të abonuarisht me email në lajmet që postoj. Kjo është një shifër me të vërtet e madhe për një blog shqiptar me një tematik të tillë.</p>

Tani duke ardhur tek konkursi. Të gjithë bënë maksimumin për të marrë llogarin premium por fati i ra vetëm njërit. Bëhet fjalë pikërisht për personin me emër/nick Ekspert. Ky person fiton 1 llogari  1 vjecare në Blog.AL. Do i lutesha që kur të lexonte këtë postim të më kontaktonte me anë të formularit të emailit për të më thënë llogarinë e tij në Blog.AL që ti shtoj Premium.</p>

I uroj Ekspert që ti hyj në punë kjo llogari edhe të punoj sa më shumë me Blog.AL.</p>

Gjithashtu duke parë edhe shifrën prej 100 të abonuarisht në Blogun tim, vendosa që të jap edhe 1 Premium të dyt nga ana ime, përvec asaj të financuar nga Blog.AL. Këtë llogari të dyt nuk e zgjodha rastësisht, por ja dhash personit i cili i pari arriti të përmbush pikët e plota. Bëhet fjalë pikërisht për Flamur. Gjithashtu edhe ti flamur më kontakto me anë të formularit të kontaktit me më dhënë të gjithë të dhënat e duhura për të kaluar në Premium.</p>

Shumë urime edhe ty. Ndoshta në të ardhmen do të ket prap dhurata në këtë faqe, kështu që qëndroni gjithmonë të abonuar tek ne.</p>

Shënim: Personat që kanë Fituar Premium edhe nuk e përdorin Blogun ose e lejnë mbas dore do tu hiqet edhe mbas 1-2 muajsh do ti kaloj dikujt tjetër këtu nga lista.</p>

dp_seal_trans_16x16.png
Copyright protected by Digiprove</p>

Fituesi i Konkursit Blog.AL është një postim nga: RomeoLab.Com</p>

RomeoLab
</img>
RomeoLab
</img>
vnKTKBK9Q0Y

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.romeolab.com/?p=2733