Fitoni dhurata fantastike me Fribiz !

Albforumi

Primus registratum
Fitoni dhurata fantastike me Fribiz !

tumblr_l4micwcKpH1qcty5yo1_500.jpg
</p>

Tani më një sistem i ri për fitimin e dhuratave dhe kjo në mënyrë unike pasi asgjë nuk është e perbashkët me atë që kemi mësuar më heret d.m.th me Lockerz .</p>

Fribiz mësohet të jetë një sistem shumë më praktik ku gjithçka jepet mund të merret në kohë dhe jo si ne Lockerz që duhej të prisnim Redeem . Fribiz bazohet në sistemin ku gjithçka Bid-ohet d.m.th hidhet në ankand.Dhuratat të cilat mund ti fitoni janë me orë ku gjithçka hidhet në ankand p.sh për 10 orë dhe në atë interval kohorë ju mund të Bidoni por duhet të shikoni të mos humbni ankandin pasi nese ju futni 20.000 Pike personat e tjerë mund të fusin 25.000 Pike dhe kështu konstatohet që ju keni humbur dhuraten dhe ankandin.</p>

Në momentin që do regjistroheni Fribiz do ju dhuroj falas 10.000 pikë ku pastaj ju mund ti shtoni ato me anen e linqeve referuese apo dhe me metoden e vendosjes së Bannerave në faqen tuaj por jo vetem kaq , Fribiz ka dhe sistemin e Facebook ku gjithashtu mund të regjistroheni me te por dhe pastaj të thirrni  shokët tuaj të regjistrohen ku ju do fitoni 10.000 pikë tjera për çdo regjistrim.Fribiz po tregon se çdo ditë sa vjen e bëhët më e fortë dhe gjithashtu ka vendosur edhe mundësinë e dergimit të dhuratave në Shqipëri por kjo gjë duhet të shihet pasi ndodh që dhurata të dërgohet vetem në vendet si US , UK , Canada por gjithçka tregohet shumë qart tek dhurata që dëshironi të Bidoni.</p>

Fribiz më ka impresionuar.</p>

REGJISTROHU</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.albionlab.com/?p=541