Fito nepermjet File-sharing

Albforumi

Primus registratum
Fito nepermjet File-sharing

Te gjithe e dime qe ka shume menyra rreth fitimit ne internet. Nje nga menyrat per fitim eshte dhe file-sharing.</p>

Ka shume faqe per file-sharing disa prej tyre do te ju publikoj.</p>
Hofile.com
DepositFiles.com
Easy-share.com
SharingMatrix.com
Storage.to
Uploading.com
Sharecash.org
FilesMonster.com
NetLoad.In
Ziddu.com
Kewlshare.com
FileFactory.com

Hofile.com</p>

DepositFiles.com</p>

Easy-share.com</p>

SharingMatrix.com</p>

Storage.to</p>

Uploading.com</p>

Sharecash.org</p>

FilesMonster.com</p>

NetLoad.In</p>

Ziddu.com</p>

Kewlshare.com</p>

FileFactory.com</p>

Do te ju kisha preferuar hotfile.com</p>

Keto faqe paguajne per shkarkimet e bera nga te tjeret. Ju ngarkoni file dhe keto faqe ju japin nje link te cilin te tjeret po t’a marrin mund t’a shkarkojne file-in. Sa me i madhe te jete file aq me i madh do te jete fitimi juaj. Te gjitha file te cilat jane me te medhenj se 5 MB do te paguhen. Me pak se 5 MB nuk paguajne asgje. File te cilat kane madhesi prej 100-400MB paguhen me se shumti.</p>

Gjithashtu ju mund te fitoni dhe ne nje menyre tjeter. Nepermjet referalave ju mund te fitoni shume te madhe. Nese referoni ndonje person dhe ai fiton shume, pasi shkarkohen shume file te tij, atehere ju do te paguheni per 20 % te fitimit te tij.</p>

Ka tre menyra te pageses PayPal, Webmoney dhe Epassporte. Une e kam vendosur te llogaria ime Paypal.</p>

Nuk kam me se cfare te ju them. Kush do te regjistrohet mund te regjistrohet duke klikuar ketu. Ju mund te me kontaktoni mua ne e-mail adresen time fisi@fissche.info</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://fissche.info/?p=102