FAR CRY ... Loje e qame me gjith men ...

Eri

Primus registratum
FAR CRY ... Loje e qame me gjith men ...

E keni pare Far Cry. Eshte nje nga lojrat me fantastike qe kam pare deri tani. Eshte e tipit first person shoot dhe missionet zhvillohen ne ishull. Me duket se eshte cilesuar loja me e bukur e vitit 2004.
Kush e ka gjet ... le ta luaj se ja vlen vetem se mos harroni ... Eshte kerkon 3.07 Gb HDD te lire... dhe ajo qe me la pa mend eshte se mu deshen 22 min per me e cinstaluar.

Eri

Primus registratum
Re: FAR CRY ... Loje e qame me gjith men ...

far-cry-2.jpg

10.jpg

far_cry1b

0516far04.jpg

26al.jpg

Wii

Grupi i të moçmëve!

e kam pare po nuk e kam marre akoma.harrove te thuash qe eshte nje dvd-rom.a mund te gjehet ne disqe qe ta lexoje nje kompjeter nuk ka dvd-rom?

Eri

Primus registratum

Une per vete e kam si nje imazh ISO dhe e hap me anen e nje driveri virtual te krijuar me programin Alcohol 120%.
Per t'ja bere te dukshme dhe te tjereve nuk di se ku me e fut sepse si file (qe eshte nje i vetem) eshte 3.46 Gb.
Une per vete para dy ditesh e luajta si loje te plote dhe kam ndenjur mbi loje 18 ore te plota dhe eshte nje loje qe te len pa mend fare. Une deri me sot nuk kam luajtur nje loje te tille.
Nejse...
Pershendetje...

AsiaN

Primus registratum

e perkryer fare si loje
e kam loz per 12 ore rresht..
grafiku i realizuar eshtte nje hap larg fotografise

GuJack20

Primus registratum

Nji nga kto grupet warez m'duket se e ka nxjerre ne version me CD.

godfather

Primus registratum

nuk ja vlen barra qerane te harxhosh 6 apo 7 cd me te ne vend te nje dvd. megjithate si loje ishte e papare. mezi po pres momentin te zhytem ne te /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

une per vete nuk kam dvd ne kompjuter dhe mu desh ta merrja ne 7 cd(natyrisht qe ishin cd riscrivibili).po vetem se tani qe e luaj me duhet ti ul detajet ne fund megjithse skeden e kam (besoj)te fuqishme boll(Gforce4 FX 128MB).a e di ndonje arsyen te me thote cte bej.nese i shtoj detajet loja me ecen me te ngecura.aaa edhe nje tjeter ai qe tha qe e kishte si imazh ISO a mund te ma tregoje si e ka bere.e di qe behet me nero imagedrive dhe e kam hapur edhe ate driverin virtual po nuk di si vazhdohet me tej.cfare file duhet te ngarkoj tek ai drive?
po praoe eshte loje ulerime me te vertete.
nese mundet ndonje te me ndihmoje per ate qe thashe me larte....

bebivogel

Forumium maestatis

E mua me pelqen shume ... po s'kam kohe ta luaj si ju aq gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif ... plus mezi ja marr doren mouse and keyboard /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

:wave:

aspahiual

Primus registratum

Me ne fund i bera gjilponen asaj bukuroshes se perpak me vdiq /pf/images/graemlins/smile.gif

Genci Deljana

Primus registratum

Po, po te gjithe zhytuni ne loje por vetem qe per tu zhytur tamam sigurohuni qe i keni keto:

Recommended:

Supported OS: Windows 98SE/2000/XP (only)
Processor: AMD Athlon 2400-3000+ or Pentium 4 2-3 GHz
RAM: 512-1024 MB
Video Card: 128 MB GeForce 4 128 MB to GeForce FX 5950; ATI Radeon 9500-9800 XT
Sound Card: Sound Blaster® Audigy® series
DirectX Version: DirectX 9.0b (included on disc)
CD-ROM: 8x-16x DVD or 32x CD-ROM
Hard Drive Space: 4 GB
Multiplayer: Broadband with 64 Kbps upstream to play (512 Kbps upstream to host 8 players)

Megjithese ketu lart thote se Ram duhet te pakten 512Mb une do te thoja se me 512 Mb loja hecen si gjysh edhe sikur te kesh geforce fx 5900, prandaj mire eshte te kesh 1Gb Ram. Gjithashtu personalisht rekomandoj Geforce FX 5700/5700 Ultra DDR-3

G

gentjan

Guest

E mua me pelqen shume ... po s'kam kohe ta luaj si ju aq gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif ... plus mezi ja marr doren mouse and keyboard /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

:wave: