Faqja www.tirana-live.tk

ThE-BeSt

Primus registratum
Faqja www.tirana-live.tk

Pershendetje te gjithe !!!!!!Ju preezantoj me faqen time me te re www.tirana-live.tk
Aty do te gjeni shume gjera !!!!Kam edhe disa gjera per te perfunduar por pas pak kohesh do jete gati!!!!!!!!!Thnx by kristi

geek

Primus registratum
Re: Faqja www.tirana-live.tk

nuk e kuptoj pse domini eshte tirana-live, shpresoja te gjeja ate cameren e balkanwebit, po nejse.

ai gif.i i animuar duhet "Mirësevini!"
pastaj lexo çik kete:

...Miresevini te gjithe tek tirana-live .Feleminderit qe na vizituat dhe shpredoj tju pelqej si faqe ...

versioni im: "Mirësevini të gjithe tek tirana-live. Falemnderit që na vizituat dhe shpresoj që t'ju pëlqejë si faqe."

sikur ndryshon içik apo jo?

aspahiual

Primus registratum

Ato trendafilat a karafila a care ishin si shume kot.
Mundohu ta besh sa me te thjesht e mos e rendo me budalliqe

ThE-BeSt

Primus registratum

Hey!!Po mir mo po une se kam perfunduar akoma sitin ok!!Na vizitoni here tjeter

ThE-BeSt

Primus registratum

Mos ia fut kot se sjan eviruse por jane reklama!!!!!!!!Nuk kam futur viruse atje une!!!Ta dish mire se di si behen viruse!!!!Ok!!!!Te pakten mos ia fut kot !!!Duhet ti kesh nga nje faqe internti tjeter!!!Bye

ThE-BeSt

Primus registratum

[EMINEM]Nuk ke vetem ti faqe interneti!!!!!Ok.
Ca kujton se vetem ti e ke ashtu faqen.Po eshte tmplate ajo more

ThE-BeSt

Primus registratum

[EMINEM]Ti duhet te me falenderosh qe kam vene eminem script tek faqja e downloadimeve dhe jo te me akuzosh!!!!Meqe ra fjala mper faqen www.tirana-chat.tk urime se eshte verete e bukur!!

GONI

Primus registratum

Ndoshta nuk eshte problemi i Copyright por me shume i respektit ndaj personave dhe njeri-tjetrit dhe kjo nuk eshte gje e mire te kopjohen website e te tjereve nqs je i zoti dhe merr vesh nga html nisja nga fillimi dhe beje vete qe te pakten te te thote dikush "te lumshin duart" .
Ajo faqe ke bere ti eshte kopje www.tirana-chat.tk dhe aspak pune e duarve te tuaja.....

enton

Primus registratum

Gjeja me kote ne te cilen mund te humbase kohen nje "webmaster" sot eshte hapja e forumeve. Per mua ky aktivitet eshte i kaluar mode, duke pasur parasysh edhe "konkurencen" e forumeve te njohur tashme.