"Facebook i dobishem per njerezit mbi 65 vjec"

Megg

Carpe Diem
Nese jeni dashamires karshi gjysherve tuaj, sot mund te beni dicka te mire per ta. Blijini nje kompjuter, mesojuni te navigojne ne internet dhe regjistrojini ne facebook.
mosha-3-300x230.jpg

Rrjetet sociale on-line shfaqen te dobishme edhe per njerezit mbi 65 vjec. Rreth nje milion e gjysem persona qe i perkasin moshesh se trete jane sot perdorues te facebook-ut, te cilin e perdorin per te mbajtur kontaktet me familjen dhe miqte e tyre.
Studimi i fundit i prezantuar gjate Kongresit AIP te Gardone Riviera-s, ne Itali evidenton se perdorimi i kompjuterit dhe kryesisht i facebook-ut, ndikon ne menyre pozitive ne reduktimin e shqetesimeve me kujtesen dhe plakjen e trurit te individeve ne moshe te thyer, me ane te stimulimeve te shumta.

Wii

Grupi i të moçmëve!
plakat me laptop.jpg

"Shif mi Lahja, paska vendos fotot te nuses ne profil...kur u bo ene ftyra e saj vjerre moooo...tovbe tovbe...prit prit, po kjo mi...m'paska çu Lemi kerkese per friend...ta pranoj eeeee...jo mi jo, po e injoroj se kush e ngjon plakun! Sdo qe te shtoj rob qe si njof mire edhe nuk jon nga lagja" :D
Jam dakort me zbulimet e studimit :D

Al-Punk

Still here
Ne fakt nese mendoj qe per te rinjte eshte nje shkeputje nga realiteti kjo bota virtuale, per moshen mbi "disa" vjec mund te jete nje veprim pozitic pasi do i bente te mos ndjeheshin vetem e te rikrijonin rrjete miqesish duke u ndier personalisht me te plote e me pak te vetmuar

Megg

Carpe Diem
View attachment 95

"Shif mi Lahja, paska vendos fotot te nuses ne profil...kur u bo ene ftyra e saj vjerre moooo...tovbe tovbe...prit prit, po kjo mi...m'paska çu Lemi kerkese per friend...ta pranoj eeeee...jo mi jo, po e injoroj se kush e ngjon plakun! Sdo qe te shtoj rob qe si njof mire edhe nuk jon nga lagja" :D
Jam dakort me zbulimet e studimit :D
Ku i gjete keto mi dreqq,,,shih foton qe kam vendos une,,,me te pas
lezet...:p:pShih pak telin e lap-topit ke kto plakat tuaja...:phah

Wii

Grupi i të moçmëve!
per nje moment mu duk sikur plakat qe kam vendos kishin MacBook (Pro...me vjen keq :D) po ajo qe e ka se nxjerr nga shpia keshtu qe merr ate modelin e vjeter kur del me shoqet :D

Megg

Carpe Diem
per nje moment mu duk sikur plakat qe kam vendos kishin MacBook (Pro...me vjen keq :D) po ajo qe e ka se nxjerr nga shpia keshtu qe merr ate modelin e vjeter kur del me shoqet :D
Ha...popo shume modeste shoqja....:pSi ka shku menja se e shef dynjaja
dhe si qon me ftes ne fb se ndrron menje:p:p

Wii

Grupi i të moçmëve!
E perdorin me shume per me organizu aktivitete moj "kahve tek Lahja ne oren 5: Do marresh pjese tek aktiviteti?" ose "per qoke tek Xhevrija te xhumon masdite, gjithmone ne oren 5: do moresh pjese ne aktivitet?" etj etj :D
pse, sipas teje si jane mbledh te gjitha aty ne foto. ishte aktiviteti "Thashetheme tek stoli mes lagjes: do marresh pjese?" :D

Meg, do na vrasin se e kthym temen ne chit-chat...nuk jam mo as mod una :D

Sweety el

Locus omnem
qyqa mi shoqeeee po prandaj rrine kta kalamajat ne kompjuter mi, paska gjera interesante ky drec mi ,,,na hipi ne qejfi edhe ne.
33690_150101598365286_104287702946676_222298_7137166_n.jpg

Sweety el

Locus omnem
komente ne fb rreth kesaj fotoje:
-hahahahahahahah
-Hahaha mir ne qe na ka ik truri..po po i cmenim dhe plakat.hahahaha
- ahahahahahaahhaaha iken dhe plakat re ran brenda me komjutrin mo ahahaahah
-Hec plakat ay ju pafsh te hecni perpara
- Shyqyr qe se ka msu akoma plaka ime se ajde ta kapesh me ata.hahahaha
-Do zoti mos ta mesojin se do na plasi sherri ne shtepi pastaji kush e ka radhen ajo apo une.hahahaha
- Po re do ja coj por e ka icik problem me emrin qe do i therrasin ne fb se ajo e ka emrine ferruze hahahahaha

Megg

Carpe Diem
E perdorin me shume per me organizu aktivitete moj "kahve tek Lahja ne oren 5: Do marresh pjese tek aktiviteti?" ose "per qoke tek Xhevrija te xhumon masdite, gjithmone ne oren 5: do moresh pjese ne aktivitet?" etj etj :D
pse, sipas teje si jane mbledh te gjitha aty ne foto. ishte aktiviteti "Thashetheme tek stoli mes lagjes: do marresh pjese?" :D

Meg, do na vrasin se e kthym temen ne chit-chat...nuk jam mo as mod una :D
Ooo po po tashi mu kujtu,se me kish kerku nje komshije e imja
nje minifund nje xhiro per ate festen,,,"Ke dyqani i Selvijes":p