EVIL Alitalia

AMANI

Primus registratum
EVIL Alitalia

Nuk kam fjale te pershkruaj se si ndihem ne keto momente. Mbase jua tregoj si histori te plote me vone, por kete teme po e krijoj qe te lajmeroj emigrantet e tjere qe te evitojne te udhetojne me Alitalian se jane me te vertete funderina e funderinave. Kam udhetuar per 10 vjet rregullisht dhe si alitalia nuk kam pare..........

Shkurtimisht, se nuk kam edhe shume kohe ne keto momente, kam humbur fluturimin, kur une isha ne rradhe prej nje ore e 15min te pakten. Nuk me ka ndodhur kurre me pare te humb edhe nje ore mesimi e jo me fluturimin. Eshte e jashtezakonshme.... Ate zhgenjim qe kam hequr s'ja uroj askujt ne bote. Bera kerkime per alitalian mbasi me ndodhi kjo dhe cfare nuk kam lexuar per ta.

Shpresoj te merrni keshillen time, qe nuk ja vlen ne asnje lloj rasti te humbni kohe me ato lloj njerzish, qe nuk gjej dot nje fjale te sakte ti pershkruaj te gjitha ato qe ndiej ne keto momente per ta.

Al-Punk

Still here
Re: EVIL Alitalia

Te gjitha kompanite e fluturimeve njesoj jane!
Kane ca rregulla e ca aksidente te papranueshme, e prap pa to nuk bejme!
Personalisht nuk kam pasur asnje problem me Alitalian, megjithese nuk mund te mohoj qe kam degjuar shume histori te keqija per te.
Nga ana tjeter, edhe kompani te tjera me kane lene ne mes te rruges (per probleme teknike si gjithmone)

acid

Forumium praecox
Re: EVIL Alitalia

Alitalia ka probleme shume madhore te cilat pasqyrohen ne sherbimen direkt ndaj klientit.
Mgjt eshte e vertete qe si kompani fluturuese nuk hyn aspak nder me te rregulltat dhe me te korrektat, Kushton shtrejte dhe odisea e rradhave disa oreshe qe numeron ne historine e saj kalojne durimin e cdo klienti.
E kam vene re dhe une qe Alitalia shquhet per kete gje..