une vdes per ate kengen Bitch, e ka tekstin shume te forte si shumica e kengeve te tyre po jane si shpirta ama.Fillimisht postuar nga Z.MARKUS BABEL:
[qb] KUSH I KA DEGJUAR KENGET E GUPIT ETNOENGJUT ME SIGURI KA MBETUN I KENAQUR ME KENGEN E FUNDIT
"WHO DO WHANA FUCK WITH ALBANIA"KAN DALE TE MEDHEJ . :thumbsup: [/qb]
O goce paske probleme ti me duket,po qe se si kupton gjonat ti shpjegojme.E morem vesh qe jane grup KOSOVAR se e ke thene nja 3 here po me duket se s'eshte nevoja me e theksu kaq shume.Rendesi ka qe bejne muzike te bukur.Pak rendesi ka se ca jane.Kosovar shqiptar per mu nje lloj jane derisa flasim te njejten gjuhe SHQIP.Me duket se Etno Engjujt kendojne shqip kendojne apo jo?Fillimisht postuar nga antigona:
[qb] edhe dicka mos haroni se "ETNOENGJUJT"jane repista kosovare.
tung tung [/qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]UNE VETEM ATE FJALE MORA VESH TE AJO KAAANGE!S'KAM THITH GJYS LLAFI TJETER...SA TE FORTE QE E KANE ATE THEKSIN!!!!!une vdes per ate kengen Bitch, e ka tekstin shume te forte [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
JO MI TE HANGSHA ZEMNEN SE JAN KA KUKSI /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga antigona:
[qb] edhe dicka mos haroni se "ETNOENGJUJT"jane repista kosovare.
tung tung [/qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Nuk ke ca i bo, per Rap na e hedhin, pikerisht edhe nga theksi.Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]UNE VETEM ATE FJALE MORA VESH TE AJO KAAANGE!S'KAM THITH GJYS LLAFI TJETER...SA TE FORTE QE E KANE ATE THEKSIN!!!!!une vdes per ate kengen Bitch, e ka tekstin shume te forte [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]