Elian te trashegohesh!

alinos

Forumium maestatis
Re: Elian te trashegohesh!

:lol:

Rri se i thash nuces tate /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
:rockband:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *alinos*:
[qb] :lol:

Rri se i thash nuces tate /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
:rockband: [/qb]
lexo firmen dhe vendndodhjen time dhe do kuptosh sume gjera... hap msn tani.

alinos

Forumium maestatis

Un i uroj xox, qe Eli ta tjeki pri hune diten e dasmes, po ma mire nusja e elit, se ky (xox) ka ba n`men me nuseru /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Elian

Primus registratum

Alinosje .... po ti mi ... ste vje turp, sa kujtohem me te marre ne telefon, mor vesh qe je tu bredh rrugeve te europes. C'paske qene. Ps: meqe je ktu siper meje (duke fole gjeografikisht) hec na baj noj vizite /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ueeeee.... Eliani martohet? Vertet? Nuk me besohet!

Elian, jete te lumtur! Ishallah ke gjet nje vajze po aq te mire sa ty! /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif

Te dilen n`darken jam ke shpia!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Aman i la se me i kam do kisha ardh ke nahija juj, po s`me le shengeni /pf/images/graemlins/frown.gif

Po nuk e lej pa ardh ne Shkoder (nese e kam degju tamam ate kaqolin)!!! /pf/images/graemlins/smile.gif
:kiss:

Elian

Primus registratum

ik ik se t'hanen te call une /pf/images/graemlins/laugh.gif mos e torturo ato "kaqolin" /pf/images/graemlins/tongue.gif se gjynof se o tu vujt kto kohet e fundit

alinos

Forumium maestatis

ha se i ban mire, se ka shtu n`pesh kohet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. A gjynaf me u tall me fatkeqesine e tjetrit n`fakt :idea:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Elian:
[qb] ik ik se t'hanen te call une /pf/images/graemlins/laugh.gif mos e torturo ato "kaqolin" /pf/images/graemlins/tongue.gif se gjynof se o tu vujt kto kohet e fundit [/qb]
ca kini me mu ju te dy, ti elian as mos e merr guxinmin me marre ne tel te hanen se per ma gjate ti kam cu detajet me PM ...
KUJDESU PER VETE E PER NUSE.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

T'kujdesem per vete, se nusja kujdeset per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka noj handikap /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Ca thu re ,ca thu?I ngope robt me rrena!
Kaqol! :smash:

TDSH

Primus registratum

Urime eljan, jete te gjate te lumtur, si ta doni vete. Eshte nje hap mjaft i rendesishem ne jete dhe shpresoj qe te zgjase derisa te beheni pleq me thinja e rrulla. Urime!

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ca thu re ,ca thu?I ngope robt me rrena!
Kaqol! :smash: [/qb]
Ema te lutem mos e mallko kete lidhje pa nisur mire mendo per te tjeret si per vete ne mo hap panik ne forum duke thene se jane rrena...
Eli e ka shume seriozisht kete muhabet... MOS I URO TJETRIT DICKA QE TY NUK DO TE PELQENTE TA URONIN KURRE.... :angel: