Pune Elbasan, ofroj vend pune Manaxher i pergjithshem Dyqani

A

admin

Guest
Kompania AZA Electronics Njesi shitje Elektroshtepiake ne ELBASAN Kerkon te punesoje: • Manaxher i pergjithshem Dyqani. Cilesite e kerkuara duhet te jene: A) Aftesi ne realizimin e manaxhimit,marketingut dhe objektivave te shitjes B) Te kete ekspierience pune manaxhues C) Aftesi … Me shume

Continue reading...
 
Top